A to nie mit przypadkiem? Co do mięśni to jasne, ale tkanka tłuszczowa buduje się/znika na całym ciele, a nie nad ćwiczonymi mięśniami?
Niejednokrotnie mimo to przyjechałam do pracy ze średnią powyżej 30 i nie jest to żaden wyczyn.
Nie da się ukryć Pablo, że trafiłeś w samą dziesiątkę! O ile na średnich, mocach, tętnach czy kadencjach większość dziewczyn ma mgliste pojęcie - to wagę i wszystkie swoje wymiary kontrolują z zegarmistrzowską precyzją, do której nawet najbardziej analityczne męskie mózgi się nie zbliżają
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Dziewczyny, mam pytanie, chciałabym by mi uda zeszczuplały, jak to jest z tym rowerem? Zeszczupleją, czy wręcz przeciwnie? Jeździcie więcej, dłużej i szybciej niż ja. Jak to będzie, mogę marzyć i czekać? Czy lepiej nie oczekiwać i zapomnieć o szczupłych udach?
Nie da się ukryć Pablo, że trafiłeś w samą dziesiątkę! /.../ - to wagę i wszystkie swoje wymiary kontrolują z zegarmistrzowską precyzją, do której nawet najbardziej analityczne męskie mózgi się nie zbliżają
kiedy my małe dziewczynki jeszcze nie mierzyłyśmy niczego, no może prócz wagi , to nasi mali koledzy już w podstawówce kontrolowali i porównywali swoje wymiary jak to powiedziałeś "z zegarmistrzowską precyzją"
Akurat na siłce porównania są bardzo proste, ile kto wyciśnie, ile podniesie, ile zrobi powtórzeń.
który po prostu obliczy całkowitą moc na treningu w kilodżulach, a to się przelicza na kilokalorie (1kcal = ok.4,19 kJ).