Cytat: Wilk w 20 Mar 2015, 22:33Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:52Jeżdżę powoli. Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:52wycieczki weekendowe - na rowerze przełajowym lub szosowym, lubię długie wycieczki - średnia 23-26 km/h.Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:523. czasem jadę w maratonach szosowych - jak mam dzień to bywa, że potrafię zrobić długi dystans ze średnią 27-30 km/h - ale do tego musi być dobra grupa. Solo na maratonie na dwusetce mój najlepszy wynik to 28 km/h. No fakt, trzeba przyznać, że Kot w jeżdżeniu i w opowiadaniu o swojej słabości w jeździe nie ma sobie równych Czekajcie, jak to było? "Zamierzam być ostatnia na MP?"
Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:52Jeżdżę powoli. Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:52wycieczki weekendowe - na rowerze przełajowym lub szosowym, lubię długie wycieczki - średnia 23-26 km/h.Cytat: Kot w 20 Mar 2015, 20:523. czasem jadę w maratonach szosowych - jak mam dzień to bywa, że potrafię zrobić długi dystans ze średnią 27-30 km/h - ale do tego musi być dobra grupa. Solo na maratonie na dwusetce mój najlepszy wynik to 28 km/h.
Jeżdżę powoli.
wycieczki weekendowe - na rowerze przełajowym lub szosowym, lubię długie wycieczki - średnia 23-26 km/h.
3. czasem jadę w maratonach szosowych - jak mam dzień to bywa, że potrafię zrobić długi dystans ze średnią 27-30 km/h - ale do tego musi być dobra grupa. Solo na maratonie na dwusetce mój najlepszy wynik to 28 km/h.
Zgadza się. Janus by napisała dokładnie to samo!
i... skomentował "ŚLIMAKI " Tak, to było dla mnie traumatyczne doświadczenie Pomyślałam sobie "poczekaj, aż będziesz w moim wieku gówniarzu"
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Natomiast tak jak pisze Borafu, 10-12km/h to nie jest wygodna prędkość, to jest bardzo wolno. Według mnie normalna prędkość (tak żeby nie być ciężarem dla grupy) to 18-20km/h z sakwami po płaskim, bez wiatru. To wcale nie jest trudne, żeby wyrobić sobie kondycję do takiej jazdy, to nie jest nic nadzwyczajnego.
Ależ wszyscy delikatnie piszą, że prędkość nieważna, liczy się towarzystwo, grupa utrzymuje prędkość najwolniejszego....
Pół biedy jak jest ciepło, można się na trawę wyłożyć, ale marznąć przy gorszej pogodzie to też nic przyjemnego dla tych szybszych.
/.../Szacun.PABLO
Według mnie normalna prędkość (tak żeby nie być ciężarem dla grupy) to 18-20km/h z sakwami po płaskim, bez wiatru.
To ja będę sama jeździć jednak.