Autor Wątek: poszukiwane mapy okolicy Kotliny Kłodzkiej  (Przeczytany 784 razy)

Offline Mężczyzna dzesio

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.02.2014
Hej,
w Wielkanoc wybieram się na penetrację rejonów Kotliny kłodzkiej. Planuję głównie się powłóczyć po terenach w związku z tym poszukuję map, które mają oznaczone ścieżki leśne tudzież górskie szlaki rowerowe.
Za wszystkie cenne sugestie co do map z góry dziękuję:)

Offline Mężczyzna krzychu

• Miasto: Rzeszów/Rymanów
  • Na forum od: 04.07.2011
Ziemia Kłodzka, Masyw Śnieżnika wydawnictwa Compass.

Offline Mężczyzna bob71

• Miasto: Ząbkowice Śl.
  • Na forum od: 16.06.2011
    • Podróże rowerowe Bogdana i Romana
Polecam odwiedzenie punktów informacji turystycznej w okolicach, wydanych jest mnóstwo darmowych folderów o trasach rowerowych. Bardo koło bazyliki, Kłodzko na rynku, tam z pewnością otrzymasz takie foldery. A w razie czego dysponuję takimi informacjami. Można pisać o konkretne lokalizacje to poszukam. A i jeszcze jedno, Kotlina Kłodzka to tylko okolice samego Kłodzka, czyli nudy! Mapa powinna być ewentualnie Ziemi Kłodzkiej jak w poprzednim poście.
Bogdan 1/2 BRowery Team'u
www.browery2.fimeo.pl

Z tą Chorwacją to przesada.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
Compass albo Galileos. Jedne są laminowane, drugie nie. Nie pamiętam które są które, ale niestety właśnie te papierowe są trochę bardziej szczegółowe. Obie bardzo dobre.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Używam map plastic map wydawnictwa ExpressMap i jestem bardzo zadowolona. Są laminowane, ale takim cienkim plastikiem i bez przerw na łączeniach. Póki co dokładność była wystarczająca i tylko w jednym miejscu mi się szlak nie zgadzał odrobinę, ale mogłam tam coś pokręcić.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum