Co myślicie o moich zdjęciach?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Szanowni administratorzy czy mozecie tego Pana " Elwood" - zwyczajnie zabanować ?
Cytat: krajewski w 22 Wrz 2015, 22:49Ta wyprawa (bo jej nie zakończyłem) jest dla mnie, dla sprawdzenia moich wartości oraz, że wystarczy chcieć. Lajków oraz poklasku nie potrzebuje dlatego bloga przestałem pisać, co sprawiło, że jeszcze lepiej się jechało.Cytat: krajewski w 7 Cze 2015, 12:56Co myślicie o moich zdjęciach?. O tekst nie pytam, bo raczej kiepski.Coś ciężko uwierzyć
Ta wyprawa (bo jej nie zakończyłem) jest dla mnie, dla sprawdzenia moich wartości oraz, że wystarczy chcieć. Lajków oraz poklasku nie potrzebuje dlatego bloga przestałem pisać, co sprawiło, że jeszcze lepiej się jechało.
Co myślicie o moich zdjęciach?. O tekst nie pytam, bo raczej kiepski.
Nie znam Ciebie, ale ludzi się ocenia po tym co robią. I dlatego nie kupuję tego gadania, że Cię to wszystko co inni o tym myślą nic nie obchodzi. Bo takie osoby którym to wisi - nie prowadzą blogów, nie pytają czy się zdjęcia podobają i przede wszystkim nie czują potrzeby deklarowania na forum, że je to nic nie obchodzi A skoro to wszystko robiłeś - to znaczy, że jednak coś Cię tam obchodzi...
Krajewski, też wyczuwam jakieś negatywne emocje. Może napisałbyś szczerze czemu zrezygnowałeś. Samotność, niedostateczne zainteresowanie innych czy może poczułeś, że tak długi wyjazd to nie jest to? Wybacz ale to ze wrociłes ze wzgledu na studia cięzko uwierzyć, pojechałes rzucajać studia czy biorąc urlop. Pytam bo kiedyś też planowałem podobną trasę zrobić i nie wiem czy dałbym rade jak podczas 2 miesiecznych podrózy miałem kryzysy. . Nie odbieraj tego jako ataku na swoją osobę, bo Twoja podróz to i tak sukces