Pewnym kompromisem jest oglądanie tychże zabytków tylko z zewnątrz. Ja tak na ogół robię. Jeżeli obiekt nie jest ciekawy z zewnątrz, to nie zawracam sobie nim głowy. Jeżeli jest ciekawy z zewnątrz, to czasem zaglądam i do środka. Dlatego też najbardziej cenię sobie obiekty wolnostojące, wyeksponowane, poza centrami miast, np. zamki, kościoły / klasztory obronne.
Nie no! Oczywiście, komentarze jak zwykle bezkonkurencyjne
A czemuś się Miki tak odchudził na tym końcowym zdjęciu?
Filmiki kręciłeś z ręki, czy miałeś aparat jakoś umocowany an rowerze? (np to jak Wolff jedzie przez tunel...)
Odchudziłem nas obu, żeby weszły dwa zdjęcia w jeden kadr. Tyle że Michał i tak chudy, to nie bardzo widać, że odchudzony
Na Vimeo lepsza jakość:Michał, oczywiście, tak krawiec staje jak mu staje Średnia prędkość i w ogóle większość komentarza z offu pochodzi spod Timmelsjoch (są i inne "przekłamania" - choćby to, że z Malgi w ogóle nie zjeżdżałeś a ja bardzo niewiele, a ujęcia ze zjazdów pochodzą z Nebelhornu i Oetztal Arena). Na szczęście nie miałem ambicji być absolutnie wierny faktom - to nie film dokumentalny tylko impresja na temat