Cytat: magda w 30 Mar 2015, 08:31przede wszystkim stojaka nie mamI do tego właśnie potrzebni są faceci
przede wszystkim stojaka nie mam
Ostatnio chodzę do rowerowego, gdzie mnie właściciel kasuje tylko za części, bez robocizny, i od razu regulacja przerzutek i hamulców, a i jeszcze na kawkę się łapię a dziś nawet na ciastko Zdecydowanie jest to przyjemniejsze, niż robienie samej
Cytat: magfa w Dzisiaj o 14:42 Metoda na Kota ze Shreka jest moją ulubioną, ale nie zawsze da się zastosowaćPowiedzmy, że sukces tej metody jest wprost proporcjonalny do pewnych parametrów dziewczyny
Natomiast z wypowiedzi kobiet w tym wątku - najlepiej widzisz, że w swojej wypowiedzi miałem rację, ich miażdżąca większość nie umie robić poważniejszych niż zmiana dętki czy klocków rzeczy, nawet te dziewczyny dużo jeżdżące. Bo wiedzą, że wystarczy zrobić oczy jak Kot w Shreku - i zaraz paru facetów co to za nie zrobią się znajdzie
Ekonomia jest bezlitosna. Pomyśl dobrze nad cenami tych części.
Wax jest ładnym chłopcem to pewnie każdy prawdziwy facet powinien się na jego ładne oczka złapać
Może Wax robisz te oczy nie do tych facetów co trzeba ?
Cytat: transatlantyk w 30 Mar 2015, 16:40Ekonomia jest bezlitosna. Pomyśl dobrze nad cenami tych części. Uważasz, że 9zł za spinkę, montaż, regulację hamulców, smarowanie, naprostowanie przerzutki, regulację przerzutek, kawę ,dwa ciasteczka i pogaduchy to dużo?
Cytat: Jelona w 30 Mar 2015, 18:54Cytat: transatlantyk w 30 Mar 2015, 16:40Ekonomia jest bezlitosna. Pomyśl dobrze nad cenami tych części. Uważasz, że 9zł za spinkę, montaż, regulację hamulców, smarowanie, naprostowanie przerzutki, regulację przerzutek, kawę ,dwa ciasteczka i pogaduchy to dużo? a co Ty ten serwis u czerkawa robisz ? trochę drogo tak czy siak wychodzi
Podobno faceci lubią czuć się potrzebni