Niestety ja nic nie umiem.
Dętkę wymieniłam tylko raz i to z przedniego koła.Wzywałam posiłki bo, nie mogłam odkręcić śruby kluczem,
wymieniałam ją przez kilka dni z youtubem, ale to było kilka lat temu.
Niestety ja nic nie umiem . Wożę ze sobą zapasową dętkę, klucz 15 i pompkę i mam nadzieję, że nie będę musiała tego użyć. Jak się tego nauczyć? Gdyby taka szkoła była to bym poszła .
Niestety ja nic nie umiem....
zastanawiam się, co zrobię, gdy nadejdzie ta chwila
Umawiasz się z kimś z forum kto mieszka w Bydgoszczy (są tacy, sam widziałem na miejscu), wymieniasz dętkę pod jego/jej kierownictwem i masz dwie pieczenie na jednym ogniu: znasz pierwszego forumowicza w realu i umiesz wymienić dętkę.
Choć przyznam się szczerze, że ktoś musiałby mi przetłumaczyć co napisał hansglopke.
Jak się nie ma kogoś doświadczonego pod ręką to książka Zinna z youtubem i masą filmików w zestawie dają radę i spokojnie można się wszystkiego nauczyć. Jak coś nie wyjdzie to przecież można oddać do serwisu w razie czego.
Kiedy koleżanka małżonka wybierała się sama z młodszym na Jurę, to sugerowałem, że pokażę jej przynajmniej jak się zmienia dętkę. Usłyszałem: "Nie, wystarczy jak mi pokażesz, gdzie mam tę dętkę. A ja już kogoś znajdę, kto mi ją zmieni." Marek