Cytat: hansglopke w 30 Mar 2015, 06:53Napisał Wilk, który przejechał ileś tam km. w BBT na obręczy + wycieczka pociągiem do Wawy po zapas. Natomiast z wypowiedzi kobiet w tym wątku - najlepiej widzisz, że w swojej wypowiedzi miałem rację, ich miażdżąca większość nie umie robić poważniejszych niż zmiana dętki czy klocków rzeczy, nawet te dziewczyny dużo jeżdżące. Bo wiedzą, że wystarczy zrobić oczy jak Kot w Shreku - i zaraz paru facetów co to za nie zrobią się znajdzie
Napisał Wilk, który przejechał ileś tam km. w BBT na obręczy + wycieczka pociągiem do Wawy po zapas.
Ale po co sobie ręce smarem brudzić, [...]?
Cytat: lavinka w 14 Maj 2016, 01:13 Ale po co sobie ręce smarem brudzić, [...]? Takie nastawienie jest bardzo powszechne i nie jest bynajmniej wyłączną domeną kobiet.Warto więc przynajmniej czasami pohamować swój bezmyślny zwierzęcy pęd do pomocy w naprawianu roweru i nie tylko.
Widzisz, a ja zawsze wolalem pokazać, ale panie były zainteresowane tylko tym, żeby już było zrobione.
Widzisz, a ja zawsze wolalem pokazać, ale panie były zainteresowane tylko tym, żeby już było zrobione
Wymieniłam hamulce, ale piszą tak że straszą ludzi na ulicy.
Manetka hamulcowa mówicie