Autor Wątek: Specialized Venge Pro Race Force  (Przeczytany 3816 razy)

Offline Mężczyzna dark_wojtek

• Miasto: Bielsko-Biała/Kozy
  • Na forum od: 09.04.2015
Specialized Venge Pro Race Force
« 9 Kwi 2015, 16:54 »
Mój mały zielono-żółty rowerek :D

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 10.06.2008
No ładny ma kolor.

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Kolor może i ładny, ale jest aż tak wyzywający, że nie można pójść do biedry na zakupy:D

A ja za 20 tysięcy to bym miała 5 przełajówek... :D A że tyle mi nie potrzeba, to bym miala jedną przełajówkę i 15 wakacji na rowerze :P

Ach, rozmarzyłam się :)

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
A ja za 20 tysięcy to bym miała 5 przełajówek

Nie chciałem o tym pisać...

Offline Mężczyzna dark_wojtek

• Miasto: Bielsko-Biała/Kozy
  • Na forum od: 09.04.2015
Ktoś inny napisze że za to ma rower i auto, a inny powie że dobrze zrobiłem jak Cie stać to czemu by nie kupić takiego roweru
To kwestia finansowa. Na razie mnie stać na taki wydatek , a później może mnie nie stać wiec ten rower to nie będę miał na 2-3 lata tylko dłużej jak go nie rozwalę :P

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Nie no kolor faktycznie ciekawy, chociaż żeby być w modzie i korzystać z oczojebnego koloru wystarczy założyć magury race-line ;)
Odnośnie ramy (bo rower ustawiony nie z tej strony, co mnie interesuje) to makabryczny brzydal, ale teraz jest taka tendencja na robienie brzydkich szosówek za duże pieniądze, mam wrażenie, że im brzydsza tym droższa ;)
Choć niewątpliwie są ludzie, którym takie (tutaj właściwe jest określenie na rower worka foliowego) - pokraki - bardzo się podobają, być może wśród nich jest właściciel. Z pewnością moja opinia może zostać uznana za napisaną z zazdrości - w pewnym sensie można to tak ocenić, z uwzględnieniem tego, że faktycznie wolałbym wydać takie pieniądze w podobny sposób co Jelona (tj kilka tys. na rower, reszta na wakacje ;) )
Jak nic pasuje tutaj fakt:
A tak już na marginesie. Czas 41:18 godzin uzyskał w pierwszej edycji (Bałtyk-Bieszczady Tour -1008km) zawodnik na wiśniowym góralu z Makro w 2 osobowej grupie
Także nie XTRy napędzają rowery, choć niewątpliwie bardzo to ułatwiają, zestawiając to chociażby z przytoczonym rowerem z Makro ;)

Nie zamierzam Ciebie w żaden sposób rozliczać z Twoich pieniędzy, jak już masz taką szybką brykę (nie było czerwonych? ponoć najszybsze.. :P ) to niech służy ;)

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
My (przynajmniej ja) nie zazdrościmy ani nie mamy Ci za złe że masz taki rower. Fajny jest. Kolorowy i z węgla zrobiony. Ale to jest forum podróżników rowerowych a nie szosowców. Tu mamy trochę inne wymagania wobec rowerów ;)

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
No fajny rowerek, gratuluję, ale nie widzę "oczek" na bagażnik ::)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Adapter tubusa na dole, na górze zamocować do zacisku sztycy i wszystko gra :P

Offline Kobieta Ann88

• Na forum od: 27.08.2014
A w ogólę myślę, że rowerowi charakter dodają przejechane kilometry i błoto :P
A jeśli rower nadal pozbawiony byłby wyrazu, można doposażyć go w stosowny błotnik, którego konstrukcja oparta jest na sprawdzonym i niezawodnym patencie Jelony ;)

Taki wydatek na rower to kwestia priorytetów i zasobności portfela, i nie Nam oceniać, co kto robi ze swoimi pieniędzmi.

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Ann88, dokładnie :)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Bardzo ciekawy kolor... maszyna typowo ścigancka... Mi nie podchodzą wizualnie takie przebajerzone "rejsery". Wolę pokraka Worka... on ma swój styl. Ten wydaje się eeee drogo za drogi:D
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Online Mężczyzna adamoz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 25.04.2013
Rower jak rower. Typowo wyścigowy, mało podróżniczy. Domyślam się, że pozycja na nim jest wymagająca jak dla amatora. Nie wiem, czy jesteś na forum szosa.org. Jeśli nie, to tam pochwal się rowerem, a na pewno dostaniesz innego rodzaju komentarze.

Offline Mężczyzna lajtspid

• Miasto:
  • Na forum od: 06.06.2009
Przez tą bulwiastą napuchniętą mufę suportową rama jest na pewno niesamowicie sztywna, ale jak dla mnie strasznie brzydka. No ale to kwestia gustu.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Nie wiem, czy jesteś na forum szosa.org. Jeśli nie, to tam pochwal się rowerem, a na pewno dostaniesz innego rodzaju komentarze.
Albo niech wróci z bagażnikiem i sakwami  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum