Autor Wątek: Specialized Venge Pro Race Force  (Przeczytany 3819 razy)

Offline Mężczyzna pff

• Miasto:
  • Na forum od: 10.01.2013
Adapter tubusa na dole, na górze zamocować do zacisku sztycy i wszystko gra :P

Chyba trudno będzie o zacisk z dodatkowymi otworami do sztycy aero :)

Offline Mężczyzna anghan

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 18.11.2013
    • Kwestia Szlaku
No niezła maszyna. Życzę teraz wielu zdobytych przełęczy ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Super bicicleta de carretera - wszystko podporządkowane speedowi. Trafiłeś w forumowy trend, poprzeczka poszła jeszcze wyżej. Fajne kolorki. Dorzuć przecież specyfikację - trochę rozumiemy.

Super szybka szosa jak najbardziej pod - przecież coraz bardziej popularne - maratony, przeloty, przegwizdy, asfaltów cięcie: szybkość i kilosy. Krwi czystej Arabów dobrych hodowli po szafach Forowiczek/-ów jest więcej; te/ci jednak - licząc się z podobnie ciepłym przyjęciem - siedzą cicho.

Parę razy pociągniesz do Budy lub Pesztu, Prague lub Vienny, walniesz kilka coli, wrzucisz fotki, kilka słów + statystyka - będzie git. Popu stało się UL, dark_wojtek zaprezentował UUL. Duży LAJK dla Ciebie! - za kolarską fantazję (nowoczesna bicyklo-husaria), postawę nieuprzedzenia w stosunku do rowerzystów-Polaków. Licząc na deklarowaną przez nich postawę otwartości, zrozumienia - nieco mogłeś się rozczarować.

Co do Twym zdaniem dobrze zainwestowanej forsy, wyjaśnień składać nie powinieneś - niestosowne uwagi przynajmniej są nie na miejscu.

Niechaj dobrze służy! Na drogach uważaj na auta, na forach - na sakwiarzy. :icon_redface:

(P.S. Nie zrażaj się. Zwykły falstart - życie, więc bywa i tak.)

tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna pff

• Miasto:
  • Na forum od: 10.01.2013
Pamiętajmy jednak cały czas o Góralu nizinnym, który na trekingu z sakwą objechał wiele takich aero-karbonów :)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Jak już parę osób wywoływało rower worka_foliowego, to może ktoś by wrzucił zdjęcie...

Sam już legendy na jego temat słyszałem i czytałem, a chyba nigdy mi zobaczyć nie było dane. A nowy kolega to już zapewne w ogóle nie wie o co chodzi.

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Jak już parę osób wywoływało rower worka_foliowego, to może ktoś by wrzucił zdjęcie...
Mówisz, masz :)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
Mi się podoba, choć faktycznie czerwone są szybsze.
Dlaczego jak ktoś kupi rower za 2 tys to jest super, a jak za 20 tys to słychać stękanie, że rozpieprza kasę? Może zarabia 10x więcej niż marudy które kupują rower za 2 tys i relatywnie kosztuje go tyle samo.

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Ooooo Staryyyyy!
Ale maszyna! Jest cuuuuudna!
Serio.
Tych u góry nie słuchaj. Zrzędzą.:P

Ja Ci mówię, kozacka w każdym calu. Gdyby nie to, że mi w głowie Dogma na Di2 to bym taki kupił.
No miód! On waży z 6kg czy mniej? :)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Specialized Venge Pro Race Force
« 9 Kwi 2015, 23:58 »
Nie wiem skąd wiecie, że tyle kosztował, może pierwsze zdjęcie przedstawia paragon, jednak u mnie ono się nie wyświetla. Nie mnie oceniać - może właściciel wcale nie wydał ciężko zarobionych 20 tys. zł, tylko zakosił jakiemuś dzieciakowi spod Biedronki? ;)

Rowery jak dla mnie szpetny, za tę kasę wolałbym cienkie tytanowe rurki. Ale wygląd to tylko kwestia przyzwyczajenia i opatrzenia, pojeździłbym takim tydzień i uznałbym go za najpiękniejszy. Tak samo jak Księgowy potrzebował trochę czasu aby uznać mój kunszt (ja jeszcze do końca nie mogę się przekonać do szpecącego mostka).
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Mówisz, masz :)

Dzięki!

To takie zdjęcie z gatunku "znajdź jeden niepasujący szczegół" :D

A tak poważnie to myślałem, że bardziej mnie zaskoczy ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 10 Kwi 2015, 00:05 »
Pogubiłeś się z zaprzeczeniach.

"znajdź jeden pasujący szczegół"
albo
"znajdź niejeden niepasujący szczegół"
 :D

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
« 10 Kwi 2015, 00:07 »
Rowery jak dla mnie szpetny, za tę kasę wolałbym cienkie tytanowe rurki. Ale wygląd to tylko kwestia przyzwyczajenia i opatrzenia, pojeździłbym takim tydzień i uznałbym go za najpiękniejszy.
Heh. Podróżowałem chwilę z Rosjaninem. Miał tytanową ramę, ale całą okleił, żeby nie kusiła oka ;)

My home is where my bike is.

« 10 Kwi 2015, 00:38 »
Pogubiłeś się z zaprzeczeniach.

"znajdź jeden pasujący szczegół"
albo
"znajdź niejeden niepasujący szczegół"
 :D

Nie pogubiłem. Na pierwszy rzut oka tylko baranek mi zdecydowanie nie pasował. Teraz dostrzegam inne ciekawostki, ale aż tak nie biją po oczach ;)

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
« 10 Kwi 2015, 00:49 »
Mi się podoba, choć faktycznie czerwone są szybsze.
Dlaczego jak ktoś kupi rower za 2 tys to jest super, a jak za 20 tys to słychać stękanie, że rozpieprza kasę? Może zarabia 10x więcej niż marudy które kupują rower za 2 tys i relatywnie kosztuje go tyle samo.
Nie rozumiem, masz problem pokroju mocnych lampek, czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Bo póki co nikt negatywnie nie ocenił prezentujacego, że rozpieprzył kasę. To akurat sobie dopowiedziałeś. Każdy orze jak może, każdy ma swoje priorytety, jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki..  ::)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 10 Kwi 2015, 07:17 »
Mi się rower podoba. Ale nie chciałbym takiego mieć. Za bardzo bym się o niego bał. Utwierdził mnie w przekonaniu o tym powrót z BBTouru, gdzie rowery trzeba było władować do małej, ciasnej przyczepki i właściciele tych droższych, lepszych, z reguły karbonowych maszyn robili to z duszą na ramieniu.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum