To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Jezu ile bagażu. Przeprowadzkę miałeś?
Fajnie, niech służy i zdobywa świat Co się teraz nie opłaca kiedyś zaprocentuje Ten widelec bym może za jakiś czas wymienił nawet na coś sztywnego, bo amortyzator ZOOM będzie miał więcej wad niż zalet (ciężki i buja, a nie to co robić powinien). To oczywiście tylko wtedy gdyby się trafiła na jakiś fajny sztywny okazja na allegro. Szerokiej drogi
Dziękuję za radę. Myślę, że Zoom długo nie pożyje. Następny widelec będzie sztywny z Chrmo-Mol. z dodatkowymi otworami mocującymi.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Witam. No, to teraz ja..Rama aluminiowa, 22 cale brytyjskiej firmy, której nazwy nie pamiętam bo zdarłem naklejki i prysnąłem całość sprejem. Ale wiem, że obecnie owa firma specjalizuje się w BMX-ach.Kupiłem ją na Allegro za 300 złotych wraz z amortyzatorem. Reszta osprzętu jest nowa, kompletowana, dobierana i testowana od jesieni - co sprawiło mi dużo radochy (finansowo się nie opłaca).Osprzęt:- rama 22 (56 cm) z otworami mocującymi akcesoria, aluminiowa;- widelec Zoom stalowy bez regulacji z niedużym skokiem;- obręcze kół trójkomorowe aluminiowe, szprychy stalowe, piasty Shunfeng na łożyskach maszynowych + komplet kół no name na zimę;- opony Schwalbe Maraton 26x1,5 + opony no name na zimę z bieżnikiem w jodełkę 26x1,75 (dobrze trzymają na zmrożonym śniegu);- wolnobieg 7, 14-34 + wolnobieg 7 na zimę;- łańcuchy KCM x 2 (jeden na zimę);- Kobmy i tarcze (3 rz) Shimano Alivio;- Klamokomanetki i obie przerzutki Shimano Tourney;- Sztyca i mostek (regulowany) UNO aluminiowe;- siodełko SR Free Way;- kierownica gięta aluminiowa;- pedały Wellgo na łożyskach maszynowych;- hamulce V Alhonga.Akcesoria:- bagażniki Crosso:- sakwy tylne Crosso 2 x 30l.;- sakwy przenie Ortileb (pożyczone) w planach zakup crosso expert;- worek wyprawowy Crosso 50l.;- błotniki Orion- torba na kierownice no name;- licznik Echowell 3 funkcje;- oświetlenie na baterie - przednie dołączane Kellis, tylne na stałe Kross. Przebieg roweru 1200 km