Cześć
Jestem Szczepan i mam ochotę pojechać na kilka dni pokręcić na rowerze. Lubię wschodnie klimaty, więc padło na Rumunię północną. Plan jest prosty: jedziemy autem tam i przez kilka dni kręcimy pętelkę po północnej Rumunii (Maramuresz, moooże Bukowina). Mam auto, nie będzie to problemem.
Wyjazd raczej z tych niskobudżetowych - spanie pod namiotem, na gospodarza, ewentualnie na kwaterze (w tej kolejności

). Chciałbym zobaczyć jak wygląda Rumunia i codzienne życie tam. Jeśli chodzi o dystanse - rzędu 80-120km/ dzień.
Jedzenie własne / lokalne - chcę zasmakować lokalnej kuchni
Z dodatkowych atrakcji - slackline i wspinaczka to moje główne, oprócz roweru hobby. Bardzo chciałbym uczynić to elementem wyjazdu. Zabiorę slacka, graty wspinaczkowe. Możemy zrobić dzień - dwa wspinaczkowe. Możemy slaczyć w przerwie od jazdy. Wyobrażam sobie wyjazd bez tego, ale jednak wolałbym z.
Jestem bezproblemowy, byłem rowerem na Nordkapie, byłem na Węgrzech, przejechałem Polskę wschodnią. Szukam osoby zainteresowanej podobnym wyjazdem

Najlepiej takiej, która miałaby pomysł jak spiąć ten wyjazd w spójną całość. Rzucam pomysł - bazę. Może ktoś, coś?
Szczepan,
tak, istnieję
https://plus.google.com/photos/109215320532964607462/albums?banner=pwa