Autor Wątek: Potrzebny pomysł. 6-8 dni. Do 1000km od Szczecina.  (Przeczytany 625 razy)

Offline Mężczyzna Kruku

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 20.04.2015
Po przywitaniu się w dziale "Przywitaj się" piszę swój pierwszy post. Dla tych co nie widzieli mojego wątku jeszcze raz serdeczne Dzień Dobry! :)
Z kolegą wybieramy się na mały urlop. Szukamy jakiegoś ciekawego pomysłu na krótką wyprawę rowerową. Auto jakim dysponuje to Lupo, więc na daleki dystans nie mogę się porwać. Max 1000 km :)
W życiu już mieliśmy kilka europejskich podróży autostopowych, ale z rowerem nie mamy dużego doświadczenia (ja znacznie wiecej od niego).
Oto kilka informacji które może sprecyzują moje pytanie:
- Interesuje nas przyroda. W miastach nie lubimy przebywać za długo.
- Kolega boi się gór (kondycja).
- Chcielibyśmy spać na dziko, lub na kempingach w naszym namiocie.
- Czym ładniej tym lepiej :)

Nasz wstępny wybór padł na Alzacje (po przeczytaniu jednego z artykułów na RowerTour), ale może macie jakieś ciekawsze pomysły?

Będę baaaardzo wdzięczny za różne sugestie. Zapraszam do dyskusji.
Życzę miłego dnia!
Arek

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
Nie ma co szukać daleko. Polska Egzotyczna będzie akurat. Płasko, wygodnie, ciekawie i tanio. W sąsiednim wątku znajdziecie już sporo informacji :)

Offline Mężczyzna Kruku

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 20.04.2015
Hej! Dzięki wielkie za propozycje. Zapisze sobie ją.
Chociaż z drugiej strony do Francji mam tyle samo km co w Bieszczady, więc chyba skocze gdzieś za granicę. Jakieś propozycje?

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
kruku, przejrzyj sobie dział podróże i wyprawy, chociażby po tematach, może Ci coś się spodoba, zajrzyj, galerii jest mnóstwo i informacji też; troche dziwnie żebysmy Ci wymyślali miejsce wyjazdu, bo to trochę jak strzelanie w ciemno...Zwłaszzca że sam nie jestes zdecydowany czy Polska, czy zagranica.

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?board=4.0

jeżlei chcesz za granicę, to może np Rumunia. Europejsko, a jednoczesnie barwnie. Ale góry są.:)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna łukasz94

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 03.05.2015
Do Kopenhagi wzdłuż morza przez Rostock się zmieścicie w 1000 :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum