Autor Wątek: Zachowanie kierowców na drodze względem rowerzystów  (Przeczytany 24117 razy)

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Cytat: "yoshko"
...przez dwa "tiry". Brrrr

Jeśli jest wolne miejsce i nic nie jedzie, to nie ma problemu chyba... gorzej, jak jadą na czołowe i nagle trzeba na pobocze zjeżdżać.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Jak jedzie z naprzeciwka to jeszcze w miarę ok bo go widzę ale jak z tyłu mnie atakuje przy braku pobocza asfaltowego to obaj mieszczą się razem ze mną na przysłowiowa gazetę.:|

Offline kamil83

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 26.04.2011
A ja będę bronił kierowców tirów. Choć zdarzają się idioci. Natomiast, kulturalnie zachowują się zagraniczni kierowcy. Wyprzedzają dość szerokim łukiem. Nigdy na trzeciego. Przynajmniej ja na takich trafiam.

Offline Mężczyzna Medawc

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 02.12.2010
Cytat: "kamil83"
Najgorsi są kierowcy szybkich aut.

Ja odnoszę przeciwne wrażenie - najbardziej bezczelnie (przede wszystkim wyprzedzanie na centymetry) wobec mnie zachowują się kierowcy przegniłych kadettów, passatów, zaniedbanych do granic możliwości dostawczaków i podobnych gruchotów.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
to uogólnianie jest bez sensu. o tym czy ktoś jedzie bezpiecznie czy nie decyduje ilość oleju w głowie, a nie rodzaj czy marka pojazdu jakim się porusza.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline ostry7

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 15.03.2011
To prawda, po prostu czasem zdarzają się tacy ludzie którzy nieważne do czego wsiądą nie uszanują rowerzysty  :evil: . Ale muszę przyznać że do TIRów na razie nie mam się o co przyczepić, a osobówki przygazeciły mi ostatnio kilka razy (i to na kompletnei pustej drodze  :roll: )

"Ja wolę byc ostatni, zamiast zostać na przedzie, przynajmniej nie muszę się wciąż oglądać za siebie"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum