Co do kondensacji, to w małych, niskich jednosobowych namiotach będzie miała miejsce stosunkowo często.
Najlepiej skocz gdzieś do sklepu i tam pooglądaj namioty, czy taki niskie jak np. Wolfskin, czy Ferrino będą Ci odpowiadały. Ja czułem się wczymś takim jak w trumnie.
powyższe wady nie dotyczą Słynnych Turystów Rowerowych, tylko zwykłych śmiertelników. Przed nimi klękają upały, świetnie oddychają namioty, a podjazdy prostują się.
Przepraszam, w poprzednich postach zapomniałem dopisać, że powyższe wady nie dotyczą Słynnych Turystów Rowerowych, tylko zwykłych śmiertelników. Przed nimi klękają upały, świetnie oddychają namioty, a podjazdy prostują się.
Popularny na wyspach ProAction hike lite aka Tiger Paws.Wyszło mnie z przesyłką około 130 zł.2kg, stelaż alu, sledzie alu
Na zlocie ktoś też miał trumnę z Decathlona i chyba w cztery osoby trzeba było to rozkładać?Waga swoją drogą,ale szybkość postawienia też brałbym pod uwagę.Posiadam FN Sierra i też tak jak inni nie odpinam sypialni od tropiku i mi to odpowiada.
Jeszcze raz składam wyrazy podziękowania wszystkim zlotowiczom, którzy brali udział w rzeczonym wydarzeniu
Na zlocie ktoś też miał trumnę z Decathlona i chyba w cztery osoby trzeba było to rozkładać?Waga swoją drogą,ale szybkość postawienia też brałbym pod uwagę.