Lakiery wiozłam osobiście przez 1/3 wakacji. (Werrono - uwielbiaj jednak mnie) )
A jak działają takie środki na organizm? Czy są jakieś skutki uboczne takiego rozwiązania?
A co niby widzisz w tym pytaniu głupiego? Nie znam się na tej kwestii dlatego spytałem, więc bądź łaskaw darować sobie takie chamskie komentarze.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
W sumie mozna by pranie zrobić w sakwie
Widziałem patent kierowców - plastikowa beczka 5l. do kiszenia ogórków. Proszek + ciepła woda do 2/3 pojemności + ciuchy. Takie coś na pół dnia jedzie na pace i samo się pierze od drgań.
CytujW sumie mozna by pranie zrobić w sakwieJak najbardziej, zawsze robię pranie w sakwie, przy wprawie to zajmuje niespełna pół godziny na postoju. Szybko, wygodnie i do celu.Napisałbym, że jak dla mnie ciuchy robią się czyściuchne, ale wiem, moja wiarygodność w tym temacie jest na niskim poziomie.
...Wracając do mycia, macie jakieś patenty na pranie brudnej bielizny (i reszty)? My ostanio praliśmy w worku wodoszczelnym i w sumie nieźle szło. W sumie mozna by pranie zrobić w sakwie:)
Mają tak samo destrukcyjny wpływ na sakwy, jak na ubrania