Jeśli już będziecie mieli problemy ze złapaniem, to w pierwszej kolejności uderzajcie (osobiście) do tureckich tirów, oni się długo nie zastanawiają. Któregoś razu nawet władowali rower do kabiny.
Czy w BIH faktycznie sprawdzają na granicy posiadanie 75 EUR ?
CytujCzy w BIH faktycznie sprawdzają na granicy posiadanie 75 EUR ?Mnie nigdy nie sprawdzali, a przekraczałem granicę Bośni 5-6 razy..
Masz na mysli ciezarowki na tureckich blachach ? NO pomysl bedzie taki by stanac przy glownej drodze z kartonem i nazwa miejscowosci ewentualnie stacja paliw wieksza
To jedź na Białoruś na dłużej niż 4 dni (chyba dwa robocze - już nie pamiętam) i wracaj bez meldunku.... kiedyś z powodu braku meldunku mieliśmy spore kłopoty aby wyjechać z Macedonii.
Nie znam nikogo kto by się przejmował meldunkami albo sprawdzaniem kasy Cytat: czerkaw w 13 Maj 2015, 16:49Masz na mysli ciezarowki na tureckich blachach ? NO pomysl bedzie taki by stanac przy glownej drodze z kartonem i nazwa miejscowosci ewentualnie stacja paliw wieksza dokładnie tak... ale opcji jest kilka, wiadomo. Po prostu jeżeli akurat będzie gdzie pytać (parking, granica)- to zróbcie to zamiast czekać. Wspomniałam o Turkach, bo oni bardzo chętnie się zatrzumują i kombinują..... jak by tutaj..... ten rower.....wepchnąćWszystko to, o ile na stopa wybierzecie tranzytowe drogi, a nie widokowe. Przy tych drugich licho wie czego się spodziewać Co do trasy, podobnie jak poprzednicy polecam Blagaj. Na wzgórzu jest przyjemna ruina zamku, jeśli będzie się Wam chciało wtaskać rowery, to klimat jest absolutnie spoko Pokrywa nam się jakieś 10 km trasy koło Podgoricy -wypatrujcie
Hej Mam pytanie, czy ktoś potrafi wskazać to miejsce na mapie ??