Hej
Poszukuję/my osób na eskapadę rowerową Szlakiem Odry ( Odra River Trail)W planie mamy przejechanie ze Świnoujścia do Wrocławia w terminie 18-26 lipca 2015(9dni).
Trasa będzie się w większości pokrywać z przebiegiem Odra River Trail (
www.bikemap.net/pl/official/2063586-greenway-oder-river-trail/). Ponieważ pomiędzy Głogowem a Kostrzynem brakuje mapy w internecie będziemy improwizować, a może nawet odkryjemy już istniejący szlak.

Opisy ze stron (
www.szlakodry.pl/) sugerują że nawet w tym pustym miejscu istnieje już szlak. Przewodnik po trasie Wrocław -Głogów można znaleźć tutaj polskaturystyczna.pl/ebooki/przewodnik_szlak_odry_ebook.pdf
Planowana trasa
http://www.bikemap.net/en/route/3010948-swinoujscie-wroclaw-szlak-odry/Do przejechania 651 km - co daje jakieś 70 km dziennie. W przypadku spadku formy lub niesprzyjających warunków atmosferycznych dopuszczamy możliwość posiłkowania się PKP

.
Noclegi w agroturystyce/pensjonatach. Ustalamy jakieś miejsce noclegowe i każdy na własną rękę szuka czegoś w okolicy.
Jeśli chodzi o uczestników to jak na razie jestem ja czyli Zuza i moja koleżanka. Formę mamy średnia tzn myślimy że damy radę

. Całkiem wiekowe nie jesteśmy, ale 30tke już jakiś czas temu skończyłyśmy. To moja pierwsza tak długa wyprawa, dla sprawdzenia się przed dalszymi planami. Rower mam jak na razie stary być może kupie trochę lepszy , ale nie jest to pewne.
Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć się na całość lub fragment trasy to zapraszamy.Pozdrawiam,
Zuza