Autor Wątek: Wschodnia Polska od Podkarpacia po Mazury  (Przeczytany 425 razy)

Opis: - lipiec 2015

Offline Mężczyzna BSimon

• Miasto: Podkarpacie - Krosno
  • Na forum od: 20.05.2015
Witam,

Chcę przejechać rowerem przez Polskę wschodnią podążając mniej więcej blisko całej granicy wschodniej. Z południa (np Krosno na Podkarpaciu gdzie mieszkam, po Mazury). Termin lipiec 2015. Dystans ok 800km. Dystans dzienny ok 80, czasem 100km.
Wiec ok 14dni na całość. Później powrót pociągiem, lub ew rowerem na południe:) (zależy od ilości wolnego).  Noclegi w namiocie (na dziko, ogród koło domu, camping, czasem jakiś niedrogi pokój(30-40zł, np żeby się wysuszyć po deszczu)). Wyjazd niskobudżetowy.
Chcę zobaczyć wioski na całej tej trasie, raczej unikałbym miast. Zależy mi bardziej na spotykaniu zwykłych ludzi w małych miejscowościach niż na zwiedzaniu zabytków w miastach.
Jestem otwarty na propozycje zmian.
Wolałbym jechać z kimś bo zawsze to raźniej:)

Szukam osoby która chciałaby wybrać się ze mną na ten wyjazd. Płeć i wiek nie mają większego znaczenia, natomiast mile widziana dobra kondycja fizyczna, doświadczenie podróżnicze oraz pozytywna energia:)

Mam doświadczenie w podróżach autostopem(na przykład Polska-Gibraltar-Maroko 2009,Polska-Turcja-Iran 2012) oraz rowerowych(na przykład Polska-Węgry 2012, Węgry-Albania 2013).

Chętnych zapraszam do dyskusji.

Wszystkiego dobrego!
Szymon
« Ostatnia zmiana: 20 Maj 2015, 13:04 BSimon »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum