ile śniegu. Miesiąc różnicy, a już nie miałem go w ogóle (tylko na samej północy się ostał).Wiatki najlepsze!
Ładnie dobrana trasa na "największe zadupie". Pozdrowienia!
Piękna przejażdżka, łatoś Bardzo ładne zdjęcia. Aż chce się tam jechać - już zaraz . Strasznie ciągnie ta Skandynawia ale muszę odłożyć ją na przyszłe wakacje. Dla mnie takie klimaty, to jest to co kocham najbardziej Zazdroszczę Ci, że tam byłeś, a ja nie
Przyznaj, na 1000 kilometrze dostałeś telefon od Żony: "Wracaj mi tu natychmiast, śmieci nie wyrzuciłeś!". Dobrze by to kształt trasy tłumaczyło.
Z tym o co to chodzi, wiesz? Że jak z łomem przyłapią pod oknem to ci go na grzbiecie połamią?
Muszki, turyści, komary, były? (Coś widziałem, ale jaki rozkład przestrzenny?)
W śniegu grzbiety bardzo ładne, ja byłem w okolicach wrześniem - i było nieco goło. Miałeś porę chyba lepszą, wręcz optymalną.
W rękach sprawnego kronikarza nawet asfalt może poprowadzić fascynującą narrację.
Zwłaszcza meszki i komary - na każdym postoju, wszędzie; meszki jesz, wdychasz, słyszysz i patrzysz nimi; byłem bezsilny. Ratunkiem jest silny wiatr, jazda.
Podczas całego przejazdu minąłem 2 (dwoje) sakwiarzy. Turyści wolą Norge, nieliczni siedzą po kempingach.
fajnie,podoba mi się,chyba tam pojadę.
Piękne łubiny :-)
Pięęękna galeria! Aż się chce tam jechać!
W rękach sprawnego kronikarza nawet asfalt może poprowadzić fascynującą narrację.Piękna podróż, Łatośłętko.
W punkt!Marek
Bardzo ładna trasa i galeria - miło się oglądało Piękne zdjęcie Lapporten!
Jeszcze lepszym ratunkiem jest moskitiera na głowę, najlepiej założona na kask - chroni wtedy całą głowę, uszy, twarz i szyję.
Piękne zdjęcia! Uwielbiam takie odludne i zielone tereny. Intryguje ta Skandynawia, tylko muszę zwalczyć strach przed zimnem
Zdjęcia ze Skandynawii zawsze przyjemnie obejrzeć, ta pustka robi spore wrażenie i od razu zachęca do jazdy.
Jakie trafiłeś tam warunki, jaka była pogoda? I jak nocowałeś? W namiocie, czy w tym tarpie, lub po wiatach jak na zdjęciach?
To nie było regułą, tak jest od 2-3 lat,/.../
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje