Marzena niedawno opanowała to jak się zmienia pola danych w GPS, powoli ją też przekonuję do jazdy z mapą zorientowaną na północ, nie na kierunek jazdy - tak więc nie od razu Kraków zbudowano .
Ale jak ktoś umie dobrze obsługiwać GPS, ustawiać szczegółowość wyświetlania, przestawiać tryb nocny (na którym przy części map kolor lasów zlewa się z resztą) itd. - to znajdzie co chce bez problemu; lasy akurat są na prawie każdej mapie Polski
Na takim noclegu samotnym w polu dajesz radę spać? Nie zmrużyłabym oka, nasłuchując czy ktoś nie nadchodzi. Bez Sumdetecitiva nie śpie na dziko.
Marzena niedawno opanowała to jak się zmienia pola danych w GPS, powoli ją też przekonuję do jazdy z mapą zorientowaną na północ
Z tą północą u góry to jakoś nie halo .Ja od zawsze jak posługiwałam sie papierową mapą to ją tak obracałam, by kierunek był do góry . Czy to w jeździe samochodem, czy przy chodzeniu po górach. Zawsze sobie ten "papier" obracałam. A parę lat temu to się ucieszyłam kupując mapę Tatr w orientacji południowej.
(...) A parę lat temu to się ucieszyłam kupując mapę Tatr w orientacji południowej.