Autor Wątek: Kirgistan lato 2015 - szukam załogi  (Przeczytany 853 razy)

Offline Mężczyzna wojciechsan

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.06.2015
Kirgistan lato 2015 - szukam załogi
« 18 Cze 2015, 19:50 »
Cześć wszystkim.

Chcę tego lata (lipiec sierpień) polecieć z rowerem do Kirgistanu na jakieś 2 tyg+. szukam chętnych, póki co jestem sam, a wolałbym pojechać z kimś. Turystycznie, nie MTB.

Bilety Praga Biszkek w Turkish Airlines są do kupienia za 360 euro w obie strony.
Rower kosztowałby na tej trasie dodatakowe 90 euro, chciałbym spróbować ufundować rowerom bilety na polakpotrafi lub wspieram.to.

Nie mam póki co żadnych konkretnych celi w Kirgistanie, genaralnie: ogromne jezioro, wysokie przełęcze, może wyjść na jakiś pięciotysięcznik, bo stoją przy drogach:
http://www.ezilon.com/maps/images/asia/Kyrgystan-physical-map.gif

Jestem otwarty na propozycję i póki co sonduję teren na forum, ponieważ pewnie sam nie pojadę.

O osobie:
mam 25 lat i jak każdy rowerowy podróżnik jestem fajny.
Nie jestem kłótliwy, bez obaw.Lubię dzikość przyrody, dzikość bazarów, spanie pod namiotem i góry.
Na rowerze podróżuję od paru lat.

CZekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Wojtek

Offline Kobieta Celina

• Miasto: Olsztyn/ Warszawa
  • Na forum od: 20.05.2015
cześć! ja bardzo bym się pisała, acz... dopiero na przełomie sierpnia i września mam urlop 29.08-13.09. termin jest odrobinę do ruszenia? w końcu koniec sierpnia to też sierpień, a początek września to wciąż lato...;)

Fajnie.
Powiem Ci, że jest szansa. mój termin nie jest żaden konkretny, ale wrzesień może być już dla mnie za późno. Dowiem się i dam znać.

Póki co, czekam na kolejnych chętnych.

Jeśli ktoś by się zdecydował to jeździmy w Kirgistanie 23.07 - 12.08
w razie potrzeby kontaktujcie się przez intothegruzja.blogspot.com bo na forum nie będę raczej zaglądał

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
Przygotuj się na niezły upał, obecnie temp. w południe 35-45 st. C. Rower opłać w obie strony na lotnisku z którego startujesz, bo w Biszkeku można płacić tylko w somach. Sklep RedFox - chyba jedyny w Biszkeku w którym można kupić gaz do kuchenek zmienił lokalizację - obecnie jest obok galerii handlowej PLAZA (jak potrzebujesz to w domu znajdę dokładną lokalizację zapisaną w GPS'ie) - cena 500 som za kartusz 200g.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum