Autor Wątek: Przecieka hamulec hydrauliczny, czy można hamulec naprawić?  (Przeczytany 2297 razy)

Opis: Pilne

Offline Mężczyzna necik

• Miasto: Tomaszów Lubelski
  • Na forum od: 31.05.2015
Cześć, właśnie jadę wzdłuż polskiego wybrzeża i mam awarię - przecieka hamulec hydrauliczny. Dzieje się tak po naciśnięciu klamki hamulca. Miejsce wycieku zaznaczyłem na zdjęciu. Właściwie już cały olej wyciekł. Gdy pytałem oo drodze w sklepach rowerowych, to dowiedziałem się, że hamulec do wyrzucenia i trzeba kupić nowy zestaw za 200 zł. Czy to prawda? Przede mną jeszcze trochę kilometrów i chciałbym coś z tym zrobić aby nie jechać na jednym hamulcu. Jutro będę w Kołobrzegu - gdzie warto udać się aby naprawić usterkę od reki?

https://www.dropbox.com/s/bjodn92glj1ws9w/IMG_20150619_145028.jpg?dl=0

Offline Mężczyzna furman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 02.09.2010
    • http://www.szybkitowar.pl
Od ręki nikt Ci tego nie zrobi. Trzeba uszczelki zmienić, płyn, może przewód. Musisz dojechać bez hebla...nad morzem płasko :)
Rowery i kobiety to moje podniety
Podjazdy i dziewczyny to moje dyscypliny

Offline Mężczyzna menel

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2012
Albo kupić nowy bo naprawa nie musi być dużo tańsza.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Pytanie podstawowe, jaki to model zacisku?
Do wielu modeli są dostępne zestawy naprawcze. Jedynie Shimano nie ma w ofercie części zamiennych do zacisków. Co nie znaczy, że nie są do kupienia.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna necik

• Miasto: Tomaszów Lubelski
  • Na forum od: 31.05.2015
Naprawiłem hamulec w Kołobrzegu w sklepie K2. Zapłaciłem za usługę 40 zł +50 za nowe klocki przy okazji. Wszystko działa, jadę dalej :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum