Autor Wątek: Podlaski Szlak Bociani plus puszcza na Białorusi  (Przeczytany 457 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz9977

• Miasto: Olsztyn
  • Na forum od: 02.06.2015
Cześć.

Planuję wycieczkę Podlaskim Szlakiem Bocianim
http://www.podlaskiszlakbociani.pl/pl
oraz zwiedzanie białoruskiej części puszczy
http://bpn.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2011&Itemid=31

Plan jest taki :

1. 3go lipca wyruszam pociągiem do Białegostoku i stamtąd na kołach już do Białowieży
2. Od 4tego zwiedzanie białoruskiej części puszczy. Czy to będzie dzień czy trzy to się zobaczy jak tam się wjedzie.
3. Następnie jazda na północ Podlaskim Szlakiem Bocianim. Ile to będzie trwało to będzie bez ciśnienia.
4. Koniec w Stańczykach skąd udaję się do Olsztyna na kołach więc dodatkowy dzień lub trzy :) zależy czy będę jechał sam czy z kimś kto nie będzie aż tak długo chciał jechać jednego dnia.

Dystans około 1000 km (dziennie od 50-150 km) dostosuję się. Wyjazd na spokojnie, bez gonienia kilometrów.

Noclegi:
Preferuję jakieś agroturystyki.

Wyżywienie:
Co kto lubi. Jestem elastyczny.

Budżet:
Lepiej taniej niż drożej, ale dopasuję się do grupy.

Priorytety:
natura, widoki, mniej zabytki, choć klimatyczne miejsca są w porządku!

Deszcz:
jak ma padać chwilę i mocno to wolę przeczekać.

O mnie:
- 35 lat,
- niekonfliktowy, pozytywnie nastawiony do życia,

Czy ktoś ma ochotę dołączyć ?

Offline lukers

• Miasto:
  • Na forum od: 26.08.2013
Czołem my Mariusz planujemy jechać do puszczy na część Białoruską ale chyba w nieco pózniejszym terminie. Lexa wczesniej planujemy też inne wyjazdy więc jeżeli chcialbys zmienic termin lub dolaczyc do innej wyprawy ktore planujemy to zaparaszam. Plany znajdziesz na stronie www.tourbike.eu w zakładce Plany tourbike.

PozdRower
Lukers

Offline Mężczyzna Mariusz9977

• Miasto: Olsztyn
  • Na forum od: 02.06.2015
Z chęcią z Wami się gdzieś wybiorę , będę śledził Wasze plany :)
Teraz terminu nie zmienię gdyż już się umówiłem oraz rezerwacja poszła i bilety kupione na pociąg ;)

Offline Kobieta martesta

• ważna jest każda chwila
  • Miasto: Kraków, Małopolskie
  • Na forum od: 22.10.2013
Ja bym baaardzo chciała dołączyć, bo marzy mi się wyprawa rowerowa w tamte tereny, które proponujesz! ...jednakże termin nie ten... :( ale życzę pięknych widoków, czasu, pogody! :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum