No tak, nie zauważyłem iksa. Tego modelu nie znam, kwestia pamięci wbudowanej znaczenia nie ma, pytanie na ile warto zapłacić więcej za większą rozdzielczość.
To jeszcze takie pytanie mi się nasunęło odnośnie karty microSD. O jakiej maksymalnej pojemności kartę można wsadzić do Etrexa 30 i Dakoty 20, żeby urządzenie je uciągnęło?
od ponad roku mam etrexa 30.Zastanawiam sie nad Montaną 600 tylko z uwagi na duży wyświetlacz
Liczę na merytoryczne wypowiedzi
Garmin bez slotu na kartę to pieniądze wyrzucone w błoto.
Uchwyty na aliexpress to koszt około 10 zł.
Nie spotkałem się z mapą większą niż 4GB. Mapa całej Europy z jej koloniami (Gujana, Nowa Kaledonia i inne wodotryski) to jest 3GB z kawałkiem.
Cytat: Diver w 27 Cze 2015, 16:11Garmin bez slotu na kartę to pieniądze wyrzucone w błoto.Jeżeli masz w planach wyprawę jaką zrobił np Emes, to masz absolutną rację, jeżeli nie, to już niekoniecznie.
Drogo kupowałeś To tylko kawałek plastiku na szczęście, filozofii nie ma.
Myślę, że nie o pojemność chodzi. Zwykłym ludziom pewnie te 2GB by styknęło.
Dla osób z brązowymi oczami lepszy będzie Etrex.
Też mam Dakotę 20 i za 500pln to bym bez wahania wziął jeszcze razKarbon, podaj gdzie widziałeś w tej cenie ?
Seria Edge - doskonały licznik, dotykowy, niestety na wbudowaną baterię co jest ogromnym minusem, można oczywiście używać powerbanków, ale to nie jest pewne rozwiązanie, kable lubią nie kontaktować, wyłączać się na wybojach, potrafią zamoknąć na deszczu itd., do tego jak się urządzenie zawiesi to ciężko o reset, zdarza się, że trzeba czekać aż się wyładuje bateria.