Cytat: kawerna w 12 Gru 2016, 11:45A wracając do polara V650 to producent podkreśla: DUŻY OBSZAR MAP. V650 pobiera dane map w rozmiarach 450 x 450 kilometrów — to wystarczy nawet najambitniejszym kolarzom. Czyli przez całą Polskę nie przenawigujesz bo mapy ci braknieI to jest bardzo poważny argument! Co prawda, póki co, plany mam takie na max 10h na rowerze. Innymi słowy chcę przejechać w 2017 jeden Brevet 200 km. I, oczywiście, w ramach przygotowania do Brevetu kilkanaście tras od 100 do 200. Więc tutaj mnie to raczej nie ogranicza.Ale...no właśnie, może kiedyś będę chciał pojechać na kilka dni z sakwami jak dawniej?
A wracając do polara V650 to producent podkreśla: DUŻY OBSZAR MAP. V650 pobiera dane map w rozmiarach 450 x 450 kilometrów — to wystarczy nawet najambitniejszym kolarzom. Czyli przez całą Polskę nie przenawigujesz bo mapy ci braknie
Ani jedno, ani drugie Mowa tu raczej o całkowitym wygaszeniu ekranu. Można ustawić aby po jakimś czasie ekran sam się wyłączył. Urządzenie w pełni działa, natomiast brak jest jakiejkolwiek aktywności ekranu. Świetne rozwiązanie bo mocno oszczędza baterie/akumulatory.