Do znawców serii Etrex. Czy etrex 30 potrzebuję zewnętrznego czujnika by wskazywać temperature?
Wybrałem Edge 820. ...
Cytat: 4gotten w 2 Lis 2016, 19:50Wybrałem Edge 820. ...Od listopada upłynęło trochę czasu ... podtrzymujesz wrażenia? Czytałem w sieci, że koszmarnie długo trwa nie tylko rysowanie trasy z poziomu urządzenia, ale i wczytywanie gotowego pliku/kursu. Potwierdzasz? Prosiłbym Cię również o odpowiedź, jak wyglądają czasy pracy i czasy ładowania np. z powerbanków?
Changes made from version 2.40 to 3.00:...Improved course route calculation times.
A jak ze stabilnoscia? Mam 800, twardy jak skala, zadnych zwiechow, mialem 810 i byl calkowita tragedia... mimo wielokrotnych wymian na nowy przez producenta i probowania chyba wszystkiego, ciagle zawieszal sie, gubil nagrania tras, wylaczal bez pytania....
Mapy, mapy, mapy...Ewentualnie karta SD.Mnie 810 wywala w kosmos tylko z tych powodów.Poza tym - twardy jak skała
Cytat: Alek w 14 Mar 2017, 12:26A jak ze stabilnoscia? Mam 800, twardy jak skala, zadnych zwiechow, mialem 810 i byl calkowita tragedia... mimo wielokrotnych wymian na nowy przez producenta i probowania chyba wszystkiego, ciagle zawieszal sie, gubil nagrania tras, wylaczal bez pytania....Pamiętam jak Cię to wkurzało :-) Nie odpowiem, bo sam chciałbym wiedzieć, ale może kolega 4gotten napisze "co i jak" z garminem 820 ;-)
...Osobiście polecam Edge 820. ...