Ladowanie z paluszkow tez nie jest idealne bo pojemnosc takich bateryjek nie jest jakas wielka.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Sorry, ale bronisz przegranej sprawy, baterie wbudowane to największa porażka tego typu urządzeń. Po co wkładać paluszki do powerbanka, jak można prosto do urządzenia?
Nie mówię, że tak nie jest, ale mnie to ciekawi - masz jakieś ciekawe artykuły na ten temat?
To jedna z Twoich lepszych teorii Worek
Kolor oczu ma bardzo znikomy wpływ na jakość widzenia i dlatego to jest ostatni parametr, którym należy się kierować przy wyborze interesującego nas GPS, można go postawić na równi z rzutem kością.
Jednak całkiem przypadkowo trafiłem w dużym sieciowym sklepie na niezłą okazję cenową i to ona ostatecznie dokonała wyboru.Za 499zł kupiłem Dakotę20 z oryginalnym uchwytem na rower i mapą Topo Polska 2011. Wczoraj w sklepie tej samej sieci widziałem Dakotę20 nadal za te same pieniądze. Nie wiem tylko, czy z Topo i uchwytem na rower. Jeśli chcesz mogę wysłać Tobie namiary na priv.* ostatecznie z Topo nie korzystam. Polubiłem bezpłatne mapy OSM.
Karbonie - dzwoniłam do RTV Euro AGD i nigdzie w Polsce nie mają tej Dakoty. Za 500 zł z uchwytem wzięłabym bez zastanowienia.
PS. Mogłeś mi od razu zakupić tego giepsa