czas pracy podobny jak 62, koło 12-14h
Cytat: Turysta w 2 Gru 2015, 15:36Cytat: Wilk w 1 Gru 2015, 22:30czas pracy podobny jak 62, koło 12-14hMoja działa dłużej.Dane w tych okolicach podawał mi Tomek, który tego modelu używa; osobiście Dakoty nie używałem
Cytat: Wilk w 1 Gru 2015, 22:30czas pracy podobny jak 62, koło 12-14hMoja działa dłużej.
Przy okazji - nie widział ktoś gdzieś Edge'a 800/810 w dobrej cenie ?
Na białych eneloopach, na czarnych jest trochę lepiej. Mam ekran cały czas włączony, w nocy podświetlenie na 1/3, czasem pulsometr.
kiepsko działające baterie varty
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cytat: olo w 1 Gru 2015, 20:49Dakota jest chyba mniej więcej jak etrex, tyle że dotykowa i tańsza, forumowicze byli z niej do tej pory zadowoleni.Nie tak to powiedzieć się nie da, Dakota ma znacznie krótszy czas pracy.To najtańsza seria Garmina, dotykowa, trochę szybsza od Etrexa, na pewno wolniejsza niż 62, czas pracy podobny jak 62, koło 12-14h.Tak więc wygodniejsza niż Etrex, ale kosztem czasu pracy, mniej wygodna i wolniejsza niż 62, kosztem dotykowości i sporo niższej ceny.
Dakota jest chyba mniej więcej jak etrex, tyle że dotykowa i tańsza, forumowicze byli z niej do tej pory zadowoleni.
2. Pytanie czysto laickie, czy w mapach są adresy, jakieś predefiniowane POI (kempingi itp) jak np w aplikacjach typu osmAnd