No. Od Świecia przez te "wszystkie Tlenie i Swornegacie" jest bajkowo jak dla mnie, potem wylądowałem w Dziemianach-potem kierunek na Wiele, itdObjechałem całość ale to nie moja bajka.Nie pasuje do mojej wizji jazdy i jej organizacji.
Jest wątek więc nie będę dublował tylko go odkopię.3,4 dni jeżdżenia z czterolatkiem, który te 3-4h dziennie kręci sam a resztę w przyczepce. Dobre tereny na spokojną jazdę wokół komina czy zakopiemy się po osie? Borsk jako wypadowe miejsce ok? Sensowne pętle po 30-40km da się tam wykręcić? Ew. wspomniany w temacie Tleń.
Wylądowałem na noc obok wspomniabego wcześniej cypla, wiaty dawno tam nie ma, ale warun obozowy w pytę.
We w wczesjszych postach pisał ktoś o cyplu
Cytat: MaciekK w 26 Kwi 2024, 09:55Wylądowałem na noc obok wspomniabego wcześniej cypla, wiaty dawno tam nie ma, ale warun obozowy w pytę.Ale gdzie to konkretnie jest?Bo ja coś nie widzę żeby ktoś wspominał o cyplu.
3,4 dni jeżdżenia z czterolatkiem, który te 3-4h dziennie kręci sam a resztę w przyczepce. Dobre tereny na spokojną jazdę wokół komina czy zakopiemy się po osie? Borsk jako wypadowe miejsce ok? Sensowne pętle po 30-40km da się tam wykręcić?
Cytat: Borafu w 26 Kwi 2024, 12:00Cytat: MaciekK w 26 Kwi 2024, 09:55Wylądowałem na noc obok wspomniabego wcześniej cypla, wiaty dawno tam nie ma, ale warun obozowy w pytę.Ale gdzie to konkretnie jest?Bo ja coś nie widzę żeby ktoś wspominał o cyplu.To zapewne chodzi o zachodni koniec jeziora Radolne. W sezonie to miejsce jest dość popularne.https://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom=14&lat=54.01372&lon=17.88149&layers=B000000FFFFTFF&mlat=54.01316&mlon=17.87804