Autor Wątek: Trasy rowerowe euroregionalne ER  (Przeczytany 1625 razy)

Andre

• Gość
Trasy rowerowe euroregionalne ER
« 16 Lip 2009, 20:56 »
Szukam map wszystkich tras ER na południu Polski. Czy można gdzieś zakupić w necie? W drugiej połowie sierpnia chcę przejechać nasze góry (pogórze :) wzdłuż - od Bieszczad do Karkonoszy lub Izerskich. Może ktoś chciałby się przyłączyć.?

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 17 Lip 2009, 10:43 »
To się pewnie gdzieś po drodze spotkamy :) Tylko ja będę jechał o odwrotnym kierunku i od 4 sierpnia.
Wracam do jeżdżenia.

zbycholek

• Gość
« 26 Sie 2009, 21:47 »
Podłączam się pod temat, planuję za kilka dni wystartować z Przemyśla poprzez Bieszczady w kierunku zachodnim. Czy macie może jakieś propozycje trasy, mapki, relacje z podobnych wypadów? Może ktoś wybiera się w tym samym czasie, fajnie byłoby stworzyć jakąś grupę. Tatry planuję objechać po stronie słowackiej jednak wolałbym aby większość trasy przebiegała po polskiej stronie. Meta będzie tam gdzie sił lub czasu zabraknie.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
« 27 Sie 2009, 00:12 »
Jeśli chcesz jechać przez Bieszczady, to jest właściwie jedna opcja - na Ustrzyki Dolne, Górne, później Komańcza. Zależy, gdzie chcesz później jechać, ale polecam zagłębić się nieco w Beskid Niski - drogi może i kiepskie, ale widoki i atmosfera wspaniała.
Wracam do jeżdżenia.

zbycholek

• Gość
« 27 Sie 2009, 09:52 »
Do Komańczy sprawa jest i dla mnie jasna, jednak którędy dalej? Tatry chyba warto byłoby objechać po stronie słowackiej. Potrzebuję konkretnych informacji bo wybieram się z żoną i wolelibyśmy nocować nie na dziko.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum