Autor Wątek: Rugia oraz Polskie wybrzeże Bałtyku  (Przeczytany 426 razy)

Offline Mężczyzna piotrek2509

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 04.07.2014
Rugia oraz Polskie wybrzeże Bałtyku
« 15 Lip 2015, 00:17 »
Cześć szukam osób chętnych, które pojechałby by wraz ze mną wybrzeżem Bałtyku Władysławowo- Świnoujście oraz dalej wyspa Uznam oraz Rugia. To jest mój cel jechałem jechałem już tą trasą w 2013.

1.08-15.08.2015 możliwość skrócenia trasy przy dobrym tempie

Dystans 855 do 1000km

Noclegi oczywiście namiot :D śpimy na kempingach których po drodze jest mnóstwo na polskim wybrzeżu.  W Niemczech nauczony doświadczeniem oraz uprzejmością tubylców kempingów jest wiele ale 70% wyłącznie dla kamperów  oraz przyczep kempingowych.

Wyżywienie własne oraz jak na trasie będą jakieś jadłodajnie oczywiście skorzystamy :)

Mam wbudowaną w rowerze przetwornice z prądu stałego na zmienny 5,5V 1000mAh USB Smartphone ładuje w ok 2,5h.

koszty ok 1000zł

Dzienny dystans ok 90-130km teren płaski jak deska że nawet wychodziło więcej.

Mapka
https://goo.gl/maps/MDKsN

kontakt:

piotrek2509@gmail.com

mariobiker

• Gość
Proponuję start w Szczecinie, wtedy będziesz miał o wiele większe szanse na jazdę z wiatrem  ;)

Offline Mężczyzna piotrek2509

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 04.07.2014
Jako, że bardziej zależy mi bardziej na widokach to wiatr mi nie przeszkadzam. Mieszkam w Gdańsku w takim miejscu, że mam podjazd na osiedlem ma90 m. przewyższenia wiec wieje tu bardziej niż na trasie wzdłuż morza :P

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015
Piotrze czemu od Władysławowa wybrales drogę "lądem" a nie wybrzeżem? Czy ten odcinek trasy jest spokojny tzn wolny od pędzących aut ?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum