Autor Wątek: Cześć, opowiedzieć ci coś o sobie ?  (Przeczytany 1041 razy)

Offline Mężczyzna Bronexx

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 16.07.2015
Cześć, opowiedzieć ci coś o sobie ?
« 16 Lip 2015, 13:53 »
Witam wszystkich, założyłem konto na tym forum ponieważ chciałbym poznać ludzi którzy chcieliby wspólnie przeżyć jakąś podróż. Niestety moi znajomi  nie mają tego szczęścia i nie są zakochani w kolarstwie.
Mam na imie Damian, przetrwałem na tym świecie 20 wiosen, mieszkam aktualnie w Pile, ale jestem bardzo często w Poznaniu.
jestem muzykiem,  ale moja dodatkowa pasja to sporty ekstremalne, oraz te mniej inwazyjne...  Naprawdę, jest tego masa..  Od snowboardu, przez wspinaczkę, kajakarstwo,  kolarstwo, po slickline, backpacking i wiele innych. 
jestem towarzyski, potrafię rozmawiać na wszelkie tematy (lubię czerpać wiedzę )  jestem zaradny, przyjazny, wesoły i na pewno nie da się zemną nudzić  !
na rowerze  jezdze od dziecka w sumie.. Ale zacząłem traktować to jako sport w wieku 14lat gdy zacząłem wyczynowo jeździć na BMX po kilku latach przerzuciłem się na turystykę  rowerową,  kładąc nacisk na przełajową jazdę.. Ukradli mi rower, moją meride  prosto z podwórka...  Z braku funduszy dostałem od przyjaciela rower na którym  pokonałem pierwsze 100km bez zatrzymywania się
aktualnie nosze się z zamiarem zakupy szosowego roweru

To chyba tyle z mojej strony ! 

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
cześć, na czym grasz ??

w szkole muzycznej byłem na wydziale instrumentów perkusyjnych,  dodatkowo fortepian.. I na gitarze przy ognisku też coś zagram  :icon_surprised:

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Cześć.

Skoro grasz, - wygrasz!; Ciebie więc obstawiam.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
witaj na forum!

Offline Mężczyzna lajtspid

• Miasto:
  • Na forum od: 06.06.2009
Cześć Damian :)

Kolejny fakt  z mojego życia.. W ubiegłym tygodniu przejechałem 570km(plus zwiedzanie miast) w pięć dni :D 
Jechałem sam,  sakwy około 15kg
Aczkolwiek  źle dobrałem rower na tą podróż...
Zazwyczaj jeździłem w terenach  przełajowych i najdłuższe trasy to 70km, do takich zadań rower był idealny...
Ale chyba czas na zmiany  skoro zamierzam  jeździć ( a zamierzam na pewno ! ) tak  intensywnie przez kilka dni
załączam fotkę :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/055c78fc559d7c58.html
 siodełko san marco, pedały  spd shimano, osprzęt również shimano,  małe różki...

Co sądzicie ?  dodam że po dwóch dniach, plecy mnie bardzo bolały.. Nogi i tyłek niemalże wcale. Ale plecy/kark owszem,  czy to wynika właśnie ze źle dobranej geometrii ramy ?

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
jestem muzykiem,  ale moja dodatkowa pasja to sporty ekstremalne, oraz te mniej inwazyjne...  Naprawdę, jest tego masa..  Od snowboardu, przez wspinaczkę, kajakarstwo,  kolarstwo, po slickline, backpacking i wiele innych.
Cześć  ;D

Na plecy i kark - może kwestia przyzwyczajenia, wyćwiczenia mięśni. Może kwestia złej geometrii roweru. Mi się foto nie wyświetla. Gdzie byłeś?

Offline Mężczyzna __

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2013
Rower jak rower... pytanie co tam robi Putin?

@Magda,  wyćwiczenie mięśni raczej odpada, mam dobrze zbudowaną  sylwetkę, wspinam się, biegam itp.
Gdzie byłem ?  Wyjechałem sobie z Wielkopolski do Kołobrzegu,  potem wybrzeżem  na Hel i do trójmiasta a z trójmiasta wróciłem pociągiem 

Co tam robił putin ?   obserwował mnie,  ponieważ  w planach była dalsza jazda i przekroczenie granicy..   :D

Offline Mężczyzna anghan

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 18.11.2013
    • Kwestia Szlaku
Cześć, witaj na forum.

Offline Mężczyzna jgkmarcin

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 01.04.2015
Cześć

"..z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle..."

Offline Mężczyzna Pawtlen

• Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 07.06.2015

Co sądzicie ?  dodam że po dwóch dniach, plecy mnie bardzo bolały.. Nogi i tyłek niemalże wcale. Ale plecy/kark owszem,  czy to wynika właśnie ze źle dobranej geometrii ramy ?
Ja miałem to samo w starym rowerku crosowym 19 cali . Teraz jeżdże na trekingu 20 cali  trochę podnioslem kierownicę i kark już nie boli. Myślę, że powinieneś poeksperymentowac z ustawieniami.

Na pewno tak zrobie... Chociaz i tak w planach jest nowyy rower

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
To  lepiej zacznij od eksperymentów, żeby potem nie było że nowy rower fajny, tylko wszystko boli  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum