Cytat: sruba w 21 Lip 2015, 22:42Nie zależy mi na wygranej czy coś tam chce poprostu pojechać w miarę max możliwości aby sprawdzić swoje siłyTu i tak nie ma wygranych, ani klasyfikacji, jedynie wymieni się tych co ukończyli maraton, bez miejsc i czasów. Po prostu jedziemy, żeby przejechać wymagający dystans.
Nie zależy mi na wygranej czy coś tam chce poprostu pojechać w miarę max możliwości aby sprawdzić swoje siły
Może ktoś zebrać najpotrzebniejsze informacje w 1 poście i umieścić najlepiej na początku wątku? Jak się uda to chcę się wybrać do Kórnika, ale ciężko odnaleźć informacje co gdzie kiedy jak itd.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
"nie jest sztuką być lepszym od kogoś sztuką jest być lepszy od samego siebie z dnia poprzedniego"
jadę pierszy raz taki dystans
największym Waszym problemem będzie walka z sennością gdzieś nad ranem
Dlatego w uszach (raczej w jednym - ze względów bezpieczeństwa - jazda w grupie) będę słuchał Rammstein'a oraz Sabaton'a
Cytat: Rado w 24 Lip 2015, 11:58Dlatego w uszach (raczej w jednym - ze względów bezpieczeństwa - jazda w grupie) będę słuchał Rammstein'a oraz Sabaton'aPróbowałem i tego, mnie akurat usypia. Najlepszą opcją pozostaje jednak rozmowa z innym ludzikiem.