Autor Wątek: Polska - Słowacja- Węgry - Rumunia - Serbia - B&H - Chorwacja - Słowenia  (Przeczytany 1751 razy)

Opis: 3tys km w 30 dni

Offline Mężczyzna StrakMan

• Miasto:
  • Na forum od: 27.07.2015
    • Mój blog
Hej jestem w trakcie podróży przez kraje takie jak w temacie. Oprócz roweru dodatkowo pływam i biegam gdyż traktuje to jako przygotowanie do zawodów triathlonowych.

Do Słowenii zamierzam dotrzeć 16 sierpnia 2015.

Co jakiś czas wrzucam posty z podróży na mojego bloga. Dwa pierwsze znajdują się pod poniższymi linkami:

Moją podróż można dodatkowo śledzić mnie na fb - @VeganStrakMan

• Miasto:
    • Mój blog
Hej jakbyście byli zainteresowani reportażem i z mojego startu i częściowo z podróży to będzie można ją zobaczyć w TVP Sport:
- 13 września 2015 godzina 8:45
- 18 września 2015 o godzinie 19:50
- 27 września 2015 o godzinie 15:45

• Miasto:
    • Mój blog
Hej,
jakbyście mieli jeszcze ochotę to moją podróż puszczam w odcinkach na jutube. Poniżej dwa pierwsze odcinki.

Offline Mężczyzna kasak25

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 23.09.2013
Super się ogląda, czekam na kolejne odcinki. Najlepszy cytat z filmiku: "jestem już w takim wieku, że trudno znaleźć drugiego takiego wariata"  ;D

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
I ją poprosze więcej z dalszej wyprawy i coś więce napisz o czlowieku który zębami stół podnosił

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

• Miasto:
    • Mój blog
Dzięki za miłe komentarze Panowie. W następnym odcinku będzie poranek u Jana na chacie :)

Gość, który podnosił stół w zębach to vice mistrz Słowacji w boxie z lat 90tych. Podnoszenia stołu w taki sposób nauczył się w Rosyji. Teraz zajmuje się budowlanką, a w wolnym czasie robi różne cuda z drzewa.

Apropo wieku to okazuje się w wieku około 29lat ludzie są już poprzywiązywani do krzeseł aż do 67 roku życia (tudzież 60go jeśli władza dokona zmian)  ;). Moi znajomi na wyprawy dopiero na emeryturze ruszą  :D

Offline Mężczyzna Recon

• Go Hard or go Home ^^
  • Miasto: Warszawa/Radom
  • Na forum od: 27.08.2012
Super seria, dodaje do subów :D

• Miasto:
    • Mój blog
Super seria, dodaje do subów :D
Dzięki. Na dniach wyjeżdżam do Tajlandi na 5miesięcy. Na miejscu może też się coś uda skleić ;-)

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum