Autor Wątek: Orle Gniazda pod koniec Sierpnia  (Przeczytany 1396 razy)

Offline Mężczyzna adam5711112

• Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 01.09.2013
Odp: Orle Gniazda pod koniec Sierpnia
« 23 Sie 2015, 10:10 »
chętnie bym sie dołączyl z tym że w sobotę najlepiej napisz  gdzie bedziecie

Offline Mężczyzna qbab

• Miasto: łódzkie
  • Na forum od: 25.12.2011
« 23 Sie 2015, 10:38 »
A ja niestety odpadam. Wypadły nam inne plany.
Życzę uczestnikom powodzenia i pogody.

Offline Mężczyzna Drominik

• Miasto: Ostrowiec Św.
  • Na forum od: 01.12.2013
« 23 Sie 2015, 18:21 »
adam5711112  w sobotę startujemy z gościńca jurajskiego w Podlesicach więc jak możesz to możemy się umówić na starcie albo gdzieś po trasie.

W związku z tym że kilka osób zadeklarowało wzięcie udziału w tej wycieczce wpisujcie się na listę by było wiadomo kto jedzie na 100%, jak już będziemy wiedzieli ile osób i kto o której może być w Częstochowie to ustalimy miejsce i godzinę spotkania.

Lista:
1. Drominik - będę w Częstochowie o 9:15. W piątek rano ruszam z Krakowa z Dworca Głównego PKP o 7:44
2. ...

Offline Mężczyzna kasak25

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 23.09.2013
« 23 Sie 2015, 20:39 »
Lista:
1. Drominik - będę w Częstochowie o 9:15. W piątek rano ruszam z Krakowa z Dworca Głównego PKP o 7:44

2. kasak25 - będę w Częstochowie rano, na pewno przed 9:15 (dokładnie nie wiem). Zmieniam lekko plany i do Częstochowy nie jadę pociągiem, lecz rowerkiem - startuję więc z Krakowa w czwartek rano, a nocuje gdzieś na dzikusa w lasach przed Częstochową, w piątek rano będę na miejscu.
« Ostatnia zmiana: 23 Sie 2015, 22:14 kasak25 »

Offline karolina

• Miasto:
  • Na forum od: 15.09.2014
« 24 Sie 2015, 22:32 »
Witajcie, jeśli ostateczny termin to 28.08, także chciałabym do was dołączyć, mieszkam w Krakowie. To ostatecznie kto jest pewny?, bierzecie namiot?

Offline Kobieta ana.jaskolka

• This moment - we own it
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 12.08.2015
« 25 Sie 2015, 11:25 »
Lista:

2. kasak25 - będę w Częstochowie rano, na pewno przed 9:15 (dokładnie nie wiem). Zmieniam lekko plany i do Częstochowy nie jadę pociągiem, lecz rowerkiem - startuję więc z Krakowa w czwartek rano, a nocuje gdzieś na dzikusa w lasach przed Częstochową, w piątek rano będę na miejscu.

3. ana.jaskolka - mój pkp z Gdyni będzie w pt. Częstochowie o 8:45 i np. mogę podjechać na dworzec Stradom, jeśli Drominiku przyjeżdżasz ostatni. Tam robimy zbiórkę? :)

@Karolina: jedziesz? Jak chcesz możemy być w namiocie. Ja mam malutką, za to lekką dwójkę http://imged.pl/3641/namiot-hannah-covert-3-osobowy-2-1478641.jpg

Offline Mężczyzna Drominik

• Miasto: Ostrowiec Św.
  • Na forum od: 01.12.2013
« 25 Sie 2015, 15:56 »
Witajcie, jeśli ostateczny termin to 28.08, także chciałabym do was dołączyć, mieszkam w Krakowie. To ostatecznie kto jest pewny?, bierzecie namiot?

Część Karolina.
Ostateczny termin to 28.08 więc zapraszamy z nami.
Bierzemy namioty ale jest tez możliwość wynajęcia pokoju z tym że nie wiem jak to będzie wyglądało na ostatnią chwilę.
ana.jaskolka deklaruje że jak coś to możecie spać razem, na pewno damy radę  ;).

Poniżej lista osób które jadą na 100%.

Lista:

3. ana.jaskolka - mój pkp z Gdyni będzie w pt. Częstochowie o 8:45 i np. mogę podjechać na dworzec Stradom, jeśli Drominiku przyjeżdżasz ostatni. Tam robimy zbiórkę? :)

ana.jaskolka wygląda na to że chyba ja dojadę ostatni, nie widzę problemu byśmy się spotkali na Stradom ale jestem elastyczny w tym temacie, myślę że i tak będziemy się jeszcze zdzwaniać i wtedy ustalimy coś ostatecznie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum