Witajcie, jeśli ostateczny termin to 28.08, także chciałabym do was dołączyć, mieszkam w Krakowie. To ostatecznie kto jest pewny?, bierzecie namiot?
Część Karolina.
Ostateczny termin to 28.08 więc zapraszamy z nami.
Bierzemy namioty ale jest tez możliwość wynajęcia pokoju z tym że nie wiem jak to będzie wyglądało na ostatnią chwilę.
ana.jaskolka deklaruje że jak coś to możecie spać razem, na pewno damy radę
.
Poniżej lista osób które jadą na 100%.
Lista:
1. Drominik - będę w Częstochowie o 9:15. W piątek rano ruszam z Krakowa z Dworca Głównego PKP o 7:44
2. kasak25 - będę w Częstochowie rano, na pewno przed 9:15 (dokładnie nie wiem). Zmieniam lekko plany i do Częstochowy nie jadę pociągiem, lecz rowerkiem - startuję więc z Krakowa w czwartek rano, a nocuje gdzieś na dzikusa w lasach przed Częstochową, w piątek rano będę na miejscu.
3. ana.jaskolka - mój pkp z Gdyni będzie w pt. Częstochowie o 8:45 i np. mogę podjechać na dworzec Stradom, jeśli Drominiku przyjeżdżasz ostatni. Tam robimy zbiórkę?
ana.jaskolka wygląda na to że chyba ja dojadę ostatni, nie widzę problemu byśmy się spotkali na Stradom ale jestem elastyczny w tym temacie, myślę że i tak będziemy się jeszcze zdzwaniać i wtedy ustalimy coś ostatecznie.