Kupiłem ten model Endury .Mam nadzieję, że się sprawdzi w bojach.
Łał, oddychylaność robi wrażenie. Wcześniej myślałem, że 40000g/m2/24h to już szczyt możliwości membran. No chyba, że ten parametr mierzyli przy otwartych na maksa wszystkich suwakach
I od razu za oknem okazja, żeby przetestować
Po przeprowadzonej próbie (rowerem dajesz) ognia i (z chmur leją się kubły) wody, napisz, proszę, czyś od wewnątrz pozosta/wa/ł suchy. Przedmiotem badania jest 'oddychalność' (nie 'wodoszczelność').
... chyba największy problem w niej to suwak przemoknie najszybciej ...
Jadę jutro w góry (Przechyba), więc ognia (na podjazdach) i wody (jak donosi prognoza ...) nie powinno zabraknąć
Cytat: skrzysie.k w 12 Maj 2017, 12:10Jadę jutro w góry (Przechyba), więc ognia (na podjazdach) i wody (jak donosi prognoza ...) nie powinno zabraknąćA o której jutro? Bo też się wybieram
Ja ok 12 w sobotę będę w Piwnicznej Zdrój, potem w górę na Złotne, następnie podjazd pod Przehybę. Następnie jakoś wzdłuż granicy i dookoła Tatr. Jadę terenowcem
Cytat: skrzysie.k w 12 Maj 2017, 10:55Kupiłem ten model Endury .Mam nadzieję, że się sprawdzi w bojach.... chyba największy problem w niej to suwak przemoknie najszybciej ... j.