Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Paweł, postanowiłem założyć profil, by znaleźć kompana do pierwszej kilkudniowej wyprawy i przeżyć choć po części takie przygody jak te opisywane na forum.
Mam 34 lata, na codzień pracuję na etacie i wraz z żoną wychowuję 1,5 rocznego synka. W wolnych chwilach, których niestety jest niewiele, staram się być aktywny fizycznie. Z zapaści jaką była duża nadwaga, wyleczyłem się kilka lat temu przez regularne przerzucanie żelastwa na lokalnych siłowniach oraz bieganie (zaliczony jeden maraton i kilka półmaratonów). Od ubiegłego roku zacząłem również kręcić na dwóch kółkach i wówczas trafiłem na Wasze forum
Od tamtego czasu w głowie wciąż tłucze się myśl o spełnieniu swoich marzeń i wyruszeniu rowerem w nieznane - choćby miało to być na początek tylko parę dni. Namiot, spanie na dziko, piękna przyroda i kilometry wykręcone tylko siłą mięśni...
Na razie moje doświadczenia jak i kilometraż są mizerniutkie - przez rok przejechałem około 1000 km, jednorazowo trochę powyżej 100. Ale jak to mówią "chcieć to móc", więc jestem pełen nadziei. Sprzęt już powoli skompletowany, więc myślę, że się uda.
Niezmiernie miło mi, że mogę tu spotkać wiele osób z pasją podróżniczą i wiedzą od których, mam nadzieję, będę mógł wiele się dowiedzieć i nauczyć, bo w tej materi jestem jeszcze "lajkonikiem"
Pozdrawiam serdecznie