Autor Wątek: Nocleg w Ełku  (Przeczytany 548 razy)

Offline Mężczyzna BIKER303

• Miasto: Otomin
  • Na forum od: 19.08.2013
Nocleg w Ełku
« 7 Sie 2015, 22:46 »
Część

W tym roku ze znajomymi (4 osoby) planujemy wybrać się na wschód Polski. Z Gdańska pociągiem do Ełku dalej wzdłuż granicy do Bieszczad. W Bieszczadach przekraczamy granicę i jedziemy na Słowację do Koszyc z kąt już pociągiem do Cieszyna i dalej do Gdańska.

Do Ełku przyjeżdżamy 29 sierpnia chwilę po 19:00 i tu nasza prośba. Czy ktoś z forum by nas przygarnął na jedną noc? Mamy namioty więc wystarczy kawałek trawnika. Może ktoś z lokalnych zna jakieś niedrogie miejsce gdzie można spędzić noc?

Pozdrawiam
Szymon 8)

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Odp: Nocleg w Ełku
« 7 Sie 2015, 23:33 »
W Ełku jest kamping. 15 zł od głowy + 10zł za namiot. Około 1km od dworca PKP. Toalety marne ale na dziki nocleg w tych okolicach ciężko liczyć - my jechaliśmy na północ i mania grodzenia pól elektrycznymi pastuchami była powszechna.

« 11 Sie 2015, 17:26 »
Mniej więcej w którą stronę jest ten kemping?

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
« 11 Sie 2015, 18:08 »
od dworca prosto aż do jeziora, potem w lewo promenadą do plaży miejskiej. kemping jest na plaży

u siebie nie przenocuję bo aktualnie mam remont, zresztą na przyjęcie 4 osób i tak nie miałbym warunków

na dworcu PKP po remoncie jest chyba hostel (przynajmniej miał być), nie wiem jak to kosztuje - ale można sprawdzić i tak tam wysiadacie.

« 12 Sie 2015, 09:35 »
Wielkie dzięki za namiary chyba tam będziemy się zatrzymywać. Hostelu w necie nie znalazłem niestety. Pozdrawiam i udanego remontu ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum