Autor Wątek: Rowery ze starszych kolekcji.  (Przeczytany 515 razy)

Offline Mężczyzna barmal

• Miasto: grudziądz / toruń
  • Na forum od: 04.04.2010
Rowery ze starszych kolekcji.
« 25 Sie 2015, 15:00 »
Hej.
Czy zna ktoś może sklep internetowy, który sprzedaje nieuzywane rowery ze starych "kolekcji"? Dokładnie chodzi mi o Meride crossway 5v. Moj kellys po kilku kolejnych wyprawach  bardzo mnie hmm drażni. Żona ma właśnie meride i jeździ mi się na niej naprawdę dobrze. Pamietam, że jak kupowałem jej rower to był to model 4 lata starszy w powrownaniu z aktualnym wtedy modelem i wyszedł (!!) 550 zł taniej.
Szukam znów takiej okazji - nie zależy mi na najnowszych trendach modowych.
Stad tez moje zapytanie o taki sklep.
Z gory dzięki.

Offline Mężczyzna barz

• Miasto: Beskid Niski/Kraków
  • Na forum od: 12.06.2013
Odp: Rowery ze starszych kolekcji.
« 25 Sie 2015, 16:45 »
Stacjonarne, mniej szanujące się sklepy mogą mieć stare model których nie wyprzedały - możesz podzwonić, co z tego wyniknie i ile to będzie tańsze to nie wiem.
A co do crossway 5v - nie polecam, jednak jest to najniższy model meridy i z tego co pamiętam osprzęt też miał najniższych grup schimano. Przerzutka typu TX35 przy jakkolwiek dobrych chęciach długo nie podziała

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
« 25 Sie 2015, 23:17 »
Ewentualnie możesz spróbować kupić samą ramę (która pewnie taka sama była w wielu modelach) i przełożyć graty z obecnego

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
« 26 Sie 2015, 08:06 »
Czasami zdarzają się na a... nawet dwudziestoletnie rowery w stanie niemalże fabrycznym w przyzwoitych cenach. Niestety do tego trzeba trochę cierpliwości.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum