Autor Wątek: Coniedzielne wypady rowerowe  (Przeczytany 610 razy)

Offline Mężczyzna dawid123x321

• Miasto: Kalwaria Zebrzydowska
  • Na forum od: 22.07.2015
Coniedzielne wypady rowerowe
« 28 Sie 2015, 19:51 »
     Jestem mieszkańcem Kalwarii Zebrzydowskiej i szukam organizatorów, współorganizatorów, a przede wszystkim uczestników coniedzielnych wypadów rowerowych.
     W najważniejszej kwestii dotyczącej nawierzchni dróg po których będziemy się poruszać i dystansu to sytuacja wygląda następująco: może być sam asfalt, sam teren lub połączenie tych obu; dystans - 30-100km lub w przypadku wybrania samego asfaltu do 200km. Przychylam się raczej do jazdy w warunkach bezdeszczowych, chociaż nie odmówię, gdy będzie padał deszcz. Lubuję się w trasach widokowych i z ciekawymi miejscami, które warto zobaczyć.
     W programie dnia takiej wyprawy zakładam Mszę św. w wybranym miejscu oraz odwiedzenie atrakcyjnych pod względem turystyczno- krajoznawczym miejsc. Mile widziane wszelkie propozycje.
     Jako jeden z organizatorów zapewniam zaplanowanie trasy i wyszukanie interesujących informacji o miejscach do których się udamy.
     Chętne osoby proszę o pisanie na facebooku (Dawid Stela) i na mailu dawid123x321@interia.eu

« Ostatnia zmiana: 19 Wrz 2015, 20:29 dawid123x321 »

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Odp: Coniedzielne wypady rowerowe
« 28 Sie 2015, 23:05 »
Witaj Dawid.

Inicjatywa warta uwagi, chętnie w którąś niedzielę bym się przyłączył. Tylko określ co dla ciebie oznacza trasa długodystansowa, bo dla każdego są to inne dystanse. Poza tym bardziej teren czy szosa?

Kilka osób z naszych rejonów się w ostatnich miesiącach przez to forum przewinęło, ale niestety długo nie zabawili. Tym bardziej liczę na twoją propozycję, bo dobrze byłoby jednak mieć z kim w okolicy pojeździć ;)

« 29 Sie 2015, 16:57 »
Sprostowałem wszelkie niejasności. Przeczytaj jeszcze raz mój wpis i jeśli byłbyś jednym z chętnych na taki wypad/ wypady to spiszemy się i ustalimy szczegóły. Jest to dopiero mój wczorajszy wpis, więc liczę, że uda się nam pojechać w więcej osób. Zachęcam cię do nakłaniania innych do skorzystania z mojej propozycji.

Offline Kobieta Monikas

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.03.2015
« 7 Wrz 2015, 09:08 »
Heej:)

To ja mam propozycję, ale na cały weekend (11-13.09) ;)
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie (mniej/więcej) taki trip:
http://www.bikemap.net/pl/route/3252760-wypad-rowerowy/
12.09 koło południa planuję być w Rudach (będzie dużo sakwiarzy ;D).
Finał 13.09 w Kokotku na przywitaniu NiniwaTeamu:
http://niniwateam.pl/2015/09/03/powitaj-rowerzystow-z-radoscia/

Ktoś chętny? :)
B❤️B

« 8 Wrz 2015, 21:12 »
Interesująca propozycja, ale z racji tego że pracuję nie mogę się wybrać. Cenne jest to że ktoś w końcu rzucił propozycje i to nie byle jaką. Ale może kto inny skorzysta.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum