Autor Wątek: Rowerzysta z Katowic  (Przeczytany 1174 razy)

Offline beblak

• Miasto: Katowice-Wełnowiec
  • Na forum od: 28.07.2009
Rowerzysta z Katowic
« 28 Lip 2009, 18:02 »
Witam wszystkich!

Zawsze chętny na wycieczki i wyprawy rowerowe.

-Łukasz
-nieważne, ważne są czyny odważne

matte007

• Gość
Rowerzysta z Katowic
« 28 Lip 2009, 23:04 »
O... radosc  :D To bardzo blisko mnie bo ja z Kostuchny. Witam i pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieje że się spotkamy na katowickich  (i nie tylko) drogach.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Rowerzysta z Katowic
« 30 Lip 2009, 03:41 »
czesc! rozumiem ze jesli mieszkasz w Katowicach, to nie problem dla Ciebei wyskoczyc na wycieczke na wschod od Krakowa.... ?  :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline beblak

• Miasto: Katowice-Wełnowiec
  • Na forum od: 28.07.2009
Rowerzysta z Katowic
« 30 Lip 2009, 15:56 »
Waxmund uzupełnij swoją wypowiedź, podaj konkretne informacje. Myślę, że są na tym forum ludzie chętni, by aktywnie działać.
-nieważne, ważne są czyny odważne

matte007

• Gość
Rowerzysta z Katowic
« 1 Sie 2009, 10:32 »
Bardzo chętnie, a im dalej na Wschód tym lepiej :) Dokładnie tydzień temu wróciłem z Ukrainy. Niestety nie był to wyjazd rowerowy, ale mam już plany bo znalazłem super miejsca w rejonach Przemyślan i Unijowa. Mijałem też po drodze jednego Polaka na dwóch kółkach z przyczepą i flagą. Jeżeli będą jakieś konkretne plany to jestem chętny, czy po Polsce, czy dalej.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Rowerzysta z Katowic
« 8 Wrz 2009, 12:03 »
hmm, nie pamietam już zbytnio o co mi chodziło z tą wycieczką na wschód od krakowa.....  :?  ale tak czy inaczej możemy się kiedyś wybrać w tamtym kierunku, a co  8)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum