Autor Wątek: Szukam towarzyszy/ek na sakwiarskie weekendy i nie tylko z Krk i okolic  (Przeczytany 2651 razy)

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
KTO JA JESTEM:
Facet, 4 dyszki na karku, ale w głowie dopiero polowa z tego. Bezkonfliktowy, wesoły. Potrafię pogadać albo pomilczeć jak trzeba. W podróży podobnie - możemy gadać, możemy jechać na cicho.
Preferowane dzienne dystanse 100-150 km.
Wole po płaskim niż po górkach, bo jestem grubą świnią i pod górki mam ciężko.
Noclegi dowolnie, ale na wypadach weekendowych preferuje tanie noclegi pod dachem. Na dłuższych namiot.
Nie rozwijam zawrotnych prędkości. Z sakwami jeżdżę zazwyczaj 15-20 km/h.
Wole zadupia, mało uczęszczane asfalty lub delikatne bezdroża (wertepy i sakwy to jednak słabe połączenie). Nie przepadam za ruchliwymi ulicami, ale jak trzeba to takimi tez jeżdżę.
Lubię delektować się widokami, przestrzenią, naturą, spokojem. Nie lubię dużych miast i tłumów ludzi. Nie przepadam za zwiedzaniem - muzea, kościoły itp jak już trzeba przystanąć, to przeczekuję na zewnątrz.
Nie palę i nie lubię jak ktoś pali.
Piwko wieczorem lubię.
Na trasie w cieple dni lubię zatrzymać się nad jakąś wodą, popływać i jechać dalej.

KOGO SZUKAM:
Najlepiej kogoś z Krakowa bo łatwiej rozegrać wiele tematów logistycznie, razem się jedzie, razem się wraca. Przy okazji można się poznać w każdej chwili.
Wiek teoretycznie bez znaczenia, ale praktycznie to im większa różnica wieku tym mniej wspólnych tematów do rozmów może być.
Płeć bez znaczenia.
Szukam osoby bezkonfliktowej, wesołej, lubiącej te same klimaty.

DO CZEGO SZUKAM LUDZI:
Do weekendowych wypadów 2-3 dniowych w dowolnych okolicach. Może to być coś w województwie, ale może być też daleko. Może być tak, że jedziemy po południu w czwartek/piątek pociągiem gdzieś w Polskę. Nocujemy lub dojeżdżamy nad ranem i rano pedałujemy. Potem nocleg i niedziela znowu pedałujemy a w nocy wracamy pociągami do domu (lub autem).
Do dłuższych wypadów także - od tygodnia do miesiąca.
Do podróżowania po kraju i nie tylko.
Jestem otwarty :)
« Ostatnia zmiana: 30 Wrz 2015, 20:11 yoshko »

Offline Mężczyzna bzyko

• Miasto: Radom
  • Na forum od: 05.07.2014
    • rowerem za grosze
Marcin, mam rozwiązanie !!!
Przeprowadź się bliżej Radomia  ;D

Offline Mężczyzna ramzes

Marcin, mam rozwiązanie !!!
Przeprowadź się bliżej Radomia  ;D
Przemyślę taką opcję :)

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Na forum od: 20.01.2012
Cześć :)

Lepiej późno niż później ;) Gdybyś potrzebował towarzystwa na jakiś rowerowy wypad to jestem chętny.

Pozdrawiam

Smok :)

Offline Mężczyzna BASSRIDE

• Na forum od: 30.05.2014
Ja tez zgłaszam swoją kandydaturę :)

:) no to byłaby już nas trójka ;)

Offline Mężczyzna ramzes

Mnie aktualnie choróbsko rozwaliło, ale jak dojdę do siebie to chętnie gdzieś popedałuję.
Można by się spotkać na rowerkach któregoś dnia w celach zapoznawczych. Można popedałować gdzieś daleko, albo po prostu na piwko na dobry początek :)
Można by wtedy pogadać kto co preferuje i zaplanować jakąś trasę.

Dni są coraz krótsze więc może w sobotę lub niedzielę ? Krótki wypad do Ojcowa, albo w Dolinki, lub też każdy inny kierunek. Najbliższe dwa weekendy mam zajęte, ale w kolejne jeśli tylko pogoda dopisze chętnie się gdzież wybiorę :) Wracaj do zdrowia :)

Pozdrawiam Smok

Offline Mężczyzna BASSRIDE

• Na forum od: 30.05.2014
chłopaki ja w weekend odpadam, jadę (na rowerku oczywiście) w góry (Kacwin). Zaproponowałbym Wam towarzystwo, ale grupa oczekująca mnie na miejscu jest dosyć....hermetyczna.
Poza tym to będzie dla mnie pierwsze jazda z extrawheel i nie potrafię określić mojego tempa.
W ogóle to będzie dla mnie test: szosówka (z typowo szosowymi przełożeniami) i przyczepka w górach...zobaczymy.
Jak wrócę mądrzejszy w doświadczenia to baaardzo chętnie gdziekolwiek z Wami ruszę

Offline Mężczyzna ramzes

Ja do najbliższego weekendu też się nie wykuruję raczej :(. Poza tym Smok też dwa najbliższe weekendy ma zajęte, więc najbliższy pasujący nam wszystkim termin to chyba 17-18 października.

Zatem trzeci weekend października :) pozostajemy w kontakcie :)

Offline Mężczyzna ramzes

Pozostaje tylko zdecydowac czy robimy wtedy jednodniowy wypad, czy moze cos wiecej.

Zdecydowanie proponuje krótką wycieczkę zapoznawczą na pół dnia, taki rowerowy spacer :) najlepiej w sobotę :)

Offline Mężczyzna ramzes

Offline Mężczyzna ramzes

Muszę odświeżyć temat. Kilka dni temu skończyłem leczyć zapalenie płuc i dopiero wracam do świata żywych. Przydałoby się zacząć coś pedałować.
Ma ktoś ochotę w tygodniu lub w najbliższy weekend coś pokręcić?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum