Autor Wątek: BBTour 2016  (Przeczytany 64391 razy)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Odp: BBTour 2016
« 28 Wrz 2016, 20:02 »
Wąski, współczuje. Tez mam stój L, koszulka tradycyjnie luźna, a spodenki opięte na maxa. Nie wydaje mi się, bym miał jakieś nietypowe uda..
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
« 28 Wrz 2016, 20:04 »
Wąski, współczuje. Tez mam stój L, koszulka tradycyjnie luźna, a spodenki opięte na maxa. Nie wydaje mi się, bym miał jakieś nietypowe uda..
Co się stresujesz - dla pewnej grupy ludzi będziesz teraz atrakcyjniejszy :)
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 28 Wrz 2016, 20:15 »
Szybciej od panoramki.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 28 Wrz 2016, 20:19 »
Mój zad jest w telewizji! I moje nogi też!
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna wiecho

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 01.01.2016
« 28 Wrz 2016, 21:43 »
Dostałem strój 2016 na rękawkach i nogawkach góra L dół M pasuje rewelacja. Super zadowolenie :)
Rower... to dla mnie już obowiązek... stał się pasją...i chyba filozofią życia...

Offline Mężczyzna KiESWY

• Na forum od: 27.05.2012
« 28 Wrz 2016, 21:48 »
ta rozmówka sisu jest tragiczna, zmówiłem sobie teraz spodenki XL i ledwo mieszczą sie na udach, bo za ciasny ściągacz mają, na szczęście w tylku sa ok, nawet lekko luźne. Koszulka rozmiar M to luźna szmata na jakiegoś grubasa...

Po długich konsultacjach telefonicznych (kontakt z klientem mają doskonały) zamówiłem koszulkę L i spodenki XL. Koszulka "wisi", nawet z długim rękawem pod spodem; spodenki są za to zbyt ciasne (to chyba wina zbyt krótkich szelek). Masakry nie ma ale przyjemnie też nie jest.

Co ciekawe, w rozmowie (odbytej jeszcze przed startem powrotnym), "Sisu" zarzekało się, że próbki miały być ogólnodostępne. Na starcie, w biurze chciałem przymierzyć pokazowe ciuchy - wyrwano mi je, twierdząc, że będę miał okazję na mecie.
W Ustrzykach byłem krótko ale ciuchów nie widziałem a organizatorzy odsyłali do sklepu na stronie...

Offline Mężczyzna wiecho

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 01.01.2016
« 28 Wrz 2016, 22:00 »
Organizacja w Ustrzykach pod wieloma względami miała wiele do życzenia... Ale, było, minęło.
« Ostatnia zmiana: 28 Wrz 2016, 22:45 wiecho »
Rower... to dla mnie już obowiązek... stał się pasją...i chyba filozofią życia...

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 28 Wrz 2016, 22:45 »
Jest kilka postów wcześniej.

Offline Mężczyzna szafar

• Miasto: Dobrodzień
  • Na forum od: 22.06.2015
« 29 Wrz 2016, 10:54 »
Koszulka "L" prawie ok (może ciut za luźna), spodenki "L" za ciasne. Mierzyłem od kumpla "XL" są idealne. Może ktoś reflektuje na zamianę spodenek L na XL. wykończenia pomarańczowy ( debiut)
;

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
« 29 Wrz 2016, 11:14 »
Ja, jak pisałam wcześniej, zamówiłam spodenki M a koszulkę L (bo nie lubię takich krótkich i mocno aero ciuchów). Trochę ostatnio pojeździłam w tym stroju więc mogę opisać spostrzeżenia. Koszulka w talii i biuście leży dobrze i na długość mi odpowiada ale rękawki są bardzo szerokie więc myślę nad oddaniem do krawca bo góra wygląda trochę jak nietoperz. Spodenki rozmiarowo fajne, dobrze leżą i nie uciskają ale niestety obcierają krocze. Dam im jednak jeszcze szansę ponieważ jeździłam teraz na innym siodle niż do tej pory więc pytanie czy obcierają spodenki czy siodełko nie lubi mojego tyłka.

Dla mnie wielkim minusem BBT jest to, że nie było możliwości przymiarki strojów. Na starcie dorwałam koszulkę M, którą dzięki znajomościom mogłam przymierzyć, tylko co z tego jak okazała się męska a nie damska. Organizator zapewniał, że na mecie będą stroje do przymierzenia a nie było i odsyłał do rozmiarówki na stronie producenta a na FB tłumaczył się, że producent nie wyrobił się z dostarczeniem próbek. Wytłumaczenie, jak dla mnie, kiepskie.

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 29 Wrz 2016, 15:59 »
No dobra, przejechałem się w tych strojach i - mimo wcześniejszych zastrzeżeń - nie jest tak źle. Spodenki nie cisną, nie mam jakichś śladów po ucisku (choć myślałem, że jednak coś bedzie, tak były ciasne początkowo). Koszulka w porządku, choć te rękawy rzeczywiście mogłyby być bardziej dopracowane.

Więc generalnie wszystko ok poza jednym. To strój w rozmiarze L (taki zamówiłem, fakt) podczas gdy wszystkie cywilne i rowerowe ciuchy nosze M-ki. Jak dobrze, że zasugerowałem się opiniami z 2014 roku ;D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 29 Wrz 2016, 16:19 »
U mnie podobna historia: spodnie z BBT puściły w tym samym miejscu, wymieniłem je u Roberta i teraz, na MPP, identyczna historia - szew puścił na kuprze, zaraz przy wkładce.

martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
« 29 Wrz 2016, 18:13 »
Nikt nie pisał...Czy macie pełny zamek w koszulkach? Czy tylko moja prośba została wysłuchana ?

Spodenki standardowo lekko za małe, ale tamte też takie były i po jakimś czasie się rozciągnęły, ewentualnie ja schudłem conieco. Koszulka OK, a z powodu  pełnego zamka jestem bardzo zadowolony.

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
« 29 Wrz 2016, 18:38 »
Nikt nie pisał...Czy macie pełny zamek w koszulkach? Czy tylko moja prośba została wysłuchana ?
Hmm, gdybym wiedział że można też bym sobie zamówił. Ja mam zamek 3/4.
Ale za to, zanim zaczęli na mnie krzyczeć w Świnoujściu przymierzyłem strój, dziś dostałem, koszulka i spodenki M leżą idealnie, jedynie ściągacz spodenek na udzie dość ciasny ale chyba w spodenkach z 2014 było podobnie, rozciągnie się i będzie git.

Offline Mężczyzna kosola

• Kosma
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 05.01.2016
« 29 Wrz 2016, 20:41 »
dzisiaj odebrałem koszulkę w rozmiarze XL i leży idealnie. Spodenki XL są mi za małe. Są dostępne spodenki XXL, wie ktoś ?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum