Cytat: 4gotten w 30 Wrz 2016, 14:49Co prawda tyczy się BBT 2018, ale nie ma jeszcze o nim wątku. Org zapowiada wprowadzenie kat TEAM. Osobiście uważam to za dobre posunięcie. Info z fejsa (w temacie o PZ):CytujHenryku, jeśli możesz to uwzględnij SOLO z autem, ponieważ w BBT 2018 również wprowadzamy taką kategorię (TEAM 1-2-4-8 os) nie będą to sztafety Nie rozumiem takich projektów. Już organizacja w tym roku szwankowała z ogarnieniem tego wszystkiego - i jeszcze sobie dokładać nowe kategorie? Przez takie coś wyścig się trochę rozmywa, nie wiadomo kto tak naprawdę wygrywa, osiągane czasy nie są już tak miarodajne.
Co prawda tyczy się BBT 2018, ale nie ma jeszcze o nim wątku. Org zapowiada wprowadzenie kat TEAM. Osobiście uważam to za dobre posunięcie. Info z fejsa (w temacie o PZ):CytujHenryku, jeśli możesz to uwzględnij SOLO z autem, ponieważ w BBT 2018 również wprowadzamy taką kategorię (TEAM 1-2-4-8 os) nie będą to sztafety
Henryku, jeśli możesz to uwzględnij SOLO z autem, ponieważ w BBT 2018 również wprowadzamy taką kategorię (TEAM 1-2-4-8 os) nie będą to sztafety
I tu chyba dobrze, że zamiast koncertu życzeń (ja chcę startować z tym i z tym...) będzie osoba kategoria.
PS: Ptaszki ćwierkają,z ę za dwa lata ma pojechać około 500 osób.
No i oczywiście dobrze, że auta podążające za zawodnikami a wyprzedzające mnie na trasie wiele razy (kojarzę auta po numerach rejestracyjnych) będą miały szansę jechać legalnie
W tym też miało jechać więcej niż pojechało w sumie więc te 500 może być przesadzoną liczbą ale jeśli Robert nie będzie ograniczał liczny startujących przy zapisach to może być pod 400
Współczuję startującym o 14
Północ-Południe pod wieloma względami był sporo ciekawszą imprezą, a trasa wiele lepsza.
Będzie start lotny jak na MPPWykorzysta się do tego pierwsze kilkanaście km aby peleton podzielił się na odpowiednią ilość grup natomiast solistów i TEAMy puści się osobno
I też mamy co poprawiać jeśli o czas przejazdu chodzi
Odnośnie nowych kategorii i "naszego" stylu jazdy. Może poprosić o kategorię EXTREME? Bez oficjalnych punktów, bez przepaków. Stacji benzynowych i przystanków po drodze jest całkiem sporo