Jedna uwaga co do śladu, który przygotował Turysta (jak rozumiem, jest to przekonwertowana na ślad trasa pobrana z 1008.pl). Porównywałem ślad, którym jechałem dwa lata temu, z tym, co zostało przygotowane.Na pierwszym rondzie, przy wyjeździe z Żyrardowa na DK 50, jechałem drogą techniczną po południowej stronie drogi - aż do najbliższego dużego skrzyżowania.Jak widać, jest tu zakaz, a przy wyjeździe już go nie ma.Jadąc wtedy nie zwracałem uwagi na zakazy, tylko na GPS-a, więc jeśli zjechałem na tę drogę, to znaczy, że poprowadził mnie tam ślad.
W Mszczonowie szutrowy łącznik nadal istnieje i jest używany rowerowo. Zakaz wjazdu rowerem na DK 50 niestety też. Trzeba jechać tak jak 2 lata temu.
Cytat: skaut w 11 Sie 2016, 22:18W Mszczonowie szutrowy łącznik nadal istnieje i jest używany rowerowo. Zakaz wjazdu rowerem na DK 50 niestety też. Trzeba jechać tak jak 2 lata temu.czyli jak?
czyli jak?
Wstępne prognozy na 20go sierpnia.A front deszczowy wystartuje za nami i ruszy na wschód
Podobnie było 2 lata temu przy wyjeździe z Mszczonowa. Oficjalny ślad prowadził do ślepej uliczki, ale wtedy dało się wjechać na DK50 szutrowym łącznikiem. https://www.google.pl/maps/@51.950415,20.5806443,3a,75y,156.82h,79.12t/data=!3m6!1e1!3m4!1snK2jjqLt_pj7uGCGAoULgQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=plKilkaset metrów wcześniej jest asfaltowy wjazd, ale tam jest zakaz jazdy rowerem na DK50. Pamiętam, że wtedy Keto z ekipą troche się tam kręcił