Ja startuję o 9:15 ze szczebrzeszynem i Teresą. A 5 minut po nas Rado i Ania więc znając życie znowu trochę wspólnie pokręcimy z Lublinem
Cytat: starszapani w 17 Sie 2016, 18:20Ja startuję o 9:15 ze szczebrzeszynem i Teresą. A 5 minut po nas Rado i Ania więc znając życie znowu trochę wspólnie pokręcimy z Lublinem Ola ja ruszam o g. 9:40 więc może gdzieś Was dogonię
To już gdzieś zostało ustalone, że jadę między Tobą Eli a Rapsikiem
Wydaje mi się, że czasy kwalifikacji to tylko w regulaminie są.. Raczej to kolejność alfabetyczna z jakimiś "widzimisię". Albo inaczej nie potrafię wytłumaczyć pozycji Emesa.
Orientujecie się może (doświadczeni uczestnicy), jak szybko, to co zostawię w Iłży, pojawi się na mecie? Nie wiem jak wiele pakować podsiodłówki...
mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa
Przejechałem się odcinkiem ze Złotowa do Kruszyna, asfalt ogólnie dobry lub z niewielkimi nierównościami nie odbiega znacząco jakością od innych dróg lokalnych.Nawigacyjnie trasa bardzo trudna, bez GPS to ciągle stawanie i patrzenie w mapę.Na całym odcinku tylko jeden duży zjazd i stromy podjazd (w dól 67km/h). A tak to płasko jak na talerzu. Po drodze można spotkać kilka ciekawych obiektów,Ogólnie barwa dla Roberta za ten objazd DK10, mimo że będę jechał po DK10 to polecam ten wariant wszystkim, którym nie zależy na czasie.
Nic dziwnego, skoro jako kwalifikację podałem PTJ 2015. A tam miałem wynik, że ho ho! Trochę wtopa z tym startem o 10:10. Nikogo mocnego już nie dogonię, pozostaje liczyć że moi towarzysze nie będą jechać turystycznie. Trzeba było od razu zapisać się na SOLO :/
na punktach się nie spieszcie, to jest wtedy szansa, że na wieczór was dogonie, jak nie pierwszy wieczór, to drugi...