Autor Wątek: BBTour 2016  (Przeczytany 64440 razy)

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Odp: BBTour 2016
« 17 Sie 2016, 22:32 »
Wydaje mi się, że czasy kwalifikacji to tylko w regulaminie są.. Raczej to kolejność alfabetyczna z jakimiś "widzimisię". Albo inaczej nie potrafię wytłumaczyć pozycji Emesa.

EDIT.
A czemu Wąski i Memorek mają 500, a Rapsik 200? Jest jakaś reguła?
« Ostatnia zmiana: 17 Sie 2016, 22:37 pajak »
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 17 Sie 2016, 22:43 »
Ja tam już przywykłem - Roberta prosiłem przed PTJ o wspólną grupę z Rapsikiem, przed BB też. Odpisał, że mamy takie same czasy, więc pojedziemy razem. PTJ startowałem 5 minut przed Pawłem, teraz role się odwróciły.

Jak to było dzielone, nie mam pojęcia, skoro emes jedzie godzinę po mnie.

Chrzanić to, jedźmy już w końcu, ile można czekać. Wilk, a Ty jedziesz w końcu?
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 17 Sie 2016, 22:45 »
Chyba to pytanie już po raz 5 pada na forum. Nie jedzie. :D

• Użytkownik forum
« 17 Sie 2016, 22:48 »
Przepraszam.

(to już nawet postów nie można se ponabijać?)
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

mariobiker

• Gość
« 17 Sie 2016, 23:12 »
Ja startuję o 9:15 ze szczebrzeszynem i Teresą. A 5 minut po nas Rado i Ania więc znając życie znowu trochę wspólnie pokręcimy z Lublinem :)
Ola ja ruszam o g. 9:40 więc może gdzieś Was dogonię ;)

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
« 17 Sie 2016, 23:18 »
Ja startuję o 9:15 ze szczebrzeszynem i Teresą. A 5 minut po nas Rado i Ania więc znając życie znowu trochę wspólnie pokręcimy z Lublinem :)
Ola ja ruszam o g. 9:40 więc może gdzieś Was dogonię ;)

Z pewnością :)

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

• Użytkownik forum
« 17 Sie 2016, 23:20 »
no pacz, to za chwilę nas dogonicie i będzie limit wyczerpany :D
Absurdalny Eli

« 17 Sie 2016, 23:24 »
To już gdzieś zostało ustalone, że jadę między Tobą Eli a Rapsikiem :P ;)

• Użytkownik forum
« 17 Sie 2016, 23:33 »
mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa ;D
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna KiESWY

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 27.05.2012
« 17 Sie 2016, 23:40 »
Orientujecie się może (doświadczeni uczestnicy), jak szybko, to co zostawię w Iłży, pojawi się na mecie? Nie wiem jak wiele pakować podsiodłówki...

Offline Kobieta Agnieszka

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.04.2013
« 17 Sie 2016, 23:43 »
To już gdzieś zostało ustalone, że jadę między Tobą Eli a Rapsikiem :P ;)
na punktach się nie spieszcie, to jest wtedy szansa, że na wieczór was dogonie, jak nie pierwszy wieczór, to drugi... :D
Liczone od: maj 2013

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 17 Sie 2016, 23:51 »
Wydaje mi się, że czasy kwalifikacji to tylko w regulaminie są.. Raczej to kolejność alfabetyczna z jakimiś "widzimisię". Albo inaczej nie potrafię wytłumaczyć pozycji Emesa.

Nic dziwnego, skoro jako kwalifikację podałem PTJ 2015. A tam miałem wynik, że ho ho! ;)

Trochę wtopa z tym startem o 10:10. Nikogo mocnego już nie dogonię, pozostaje liczyć że moi towarzysze nie będą jechać turystycznie. Trzeba było od razu zapisać się na SOLO :/

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 18 Sie 2016, 01:13 »
Przejechałem się odcinkiem ze Złotowa do Kruszyna, asfalt ogólnie dobry lub z niewielkimi nierównościami nie odbiega znacząco jakością od innych dróg lokalnych.
Nawigacyjnie trasa bardzo trudna, bez GPS to ciągle stawanie i patrzenie w mapę.

Na całym odcinku tylko jeden duży zjazd i stromy podjazd (w dól 67km/h). A tak to płasko jak na talerzu. Po drodze można spotkać kilka ciekawych obiektów,
Ogólnie barwa dla Roberta za ten objazd DK10, mimo że będę jechał po DK10 to polecam ten wariant wszystkim, którym nie zależy na czasie.

Tomek, a jakie masz uwagi odnośnie objazdu DK9 w okolicach Rzeszowa?

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 18 Sie 2016, 06:13 »
Orientujecie się może (doświadczeni uczestnicy), jak szybko, to co zostawię w Iłży, pojawi się na mecie? Nie wiem jak wiele pakować podsiodłówki...
Ja tam za szybko nie jechałem, więc mój przepak byl w Ustrzykach przede mną. Nie slyszalem, żeby komuś przepak nie zdążył na czas.

A skąd jest informacja, że trasa powrotna to tylko sugestia? Jakoś nie widze nigdzie tego. Choć sam raczej pojadę zgodnie z tą sugestią, nie ma co kombinować.

Marek

« 18 Sie 2016, 06:55 »
mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa ;D

Poproszę od razu dwa na oba poślady ;)

Przejechałem się odcinkiem ze Złotowa do Kruszyna, asfalt ogólnie dobry lub z niewielkimi nierównościami nie odbiega znacząco jakością od innych dróg lokalnych.
Nawigacyjnie trasa bardzo trudna, bez GPS to ciągle stawanie i patrzenie w mapę.

Na całym odcinku tylko jeden duży zjazd i stromy podjazd (w dól 67km/h). A tak to płasko jak na talerzu. Po drodze można spotkać kilka ciekawych obiektów,
Ogólnie barwa dla Roberta za ten objazd DK10, mimo że będę jechał po DK10 to polecam ten wariant wszystkim, którym nie zależy na czasie.

Co to za objazd? Śledzę wszystkie wieści i na forum i na FB i nic mi o tym nie wiadomo. Oficjalnie zostaje trasa po DK10, tak? W zasadzie to pytam tylko z ciekawości bo już mam wszystko wgrane, sprawdzone i nie mam zamiaru nic kombinować.

Nic dziwnego, skoro jako kwalifikację podałem PTJ 2015. A tam miałem wynik, że ho ho! ;)

Trochę wtopa z tym startem o 10:10. Nikogo mocnego już nie dogonię, pozostaje liczyć że moi towarzysze nie będą jechać turystycznie. Trzeba było od razu zapisać się na SOLO :/

Ja napisałam do organizatora od razu po MP ale lepszy czas miałabym chyba z P1000J bo tak jak na MP miałam zapas ok. 45 min, tak na P1000J kilka godzin. Moim zdaniem jednak nie powinno być koncertu życzeń jeśli regulamin jasno określa kryteria startu.
Emes - Ty nawet w czasie jazdy możesz sobie zmienić kategorię na solo. Wg regulaminu wystarczy zgłosić ten fakt orgowi i odwróć numerek do góry nogami. Także dajesz :)

na punktach się nie spieszcie, to jest wtedy szansa, że na wieczór was dogonie, jak nie pierwszy wieczór, to drugi... :D

Będziemy grać w szachy także spokojniusio ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum