A skąd jest informacja, że trasa powrotna to tylko sugestia? Jakoś nie widze nigdzie tego. Choć sam raczej pojadę zgodnie z tą sugestią, nie ma co kombinować. Marek
Emes - Ty nawet w czasie jazdy możesz sobie zmienić kategorię na solo.
Cytat: Elizium w 17 Sie 2016, 23:33mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa Poproszę od razu dwa na oba poślady
mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa
Starsza, objazd DK10 dotyczy wariantu powrotnego.
Cytat: starszapani w 18 Sie 2016, 06:55Emes - Ty nawet w czasie jazdy możesz sobie zmienić kategorię na solo.Chyba nie bardzo, to działa tylko w jedną stronę, w tę drugą.
To impreza zamknięta, czy można dołączyć?Btw, pozdrowienia z pociągu Błękitna Fala. Kto się dosiada dalej? Poznań?
uwagi odnośnie objazdu DK9 w okolicach Rzeszowa?
Racja, przepraszam za zamęt. Do startu jednak jeszcze trochę czasu więc skoro można sobie zmieniać grupki startowe to i zapewne kategorie
Cytat: Hipek w 18 Sie 2016, 07:31To impreza zamknięta, czy można dołączyć?Btw, pozdrowienia z pociągu Błękitna Fala. Kto się dosiada dalej? Poznań?A chcesz też dostać klapsa?
Cytat: starszapani w 18 Sie 2016, 06:55Cytat: Elizium w 17 Sie 2016, 23:33mnie pasi, skoro on wyjeżdża wcześniej... a Ty masz dostać klapsa Poproszę od razu dwa na oba poślady To impreza zamknięta, czy można dołączyć?Btw, pozdrowienia z pociągu Błękitna Fala. Kto się dosiada dalej? Poznań?
Tomek, a jakie masz uwagi odnośnie objazdu DK9 w okolicach Rzeszowa?
Asfalty dobre, ruch mały. Krócej o 2km, i tylko 150m w górę więcej od oryginału.Nawigacyjnie też jest w miarę OK.W zasadzie w ten sposób to ja omijam Rzeszów już od kilkunastu lat, jeżdżąc w swoje rodzinne strony
Cytat: starszapani w 18 Sie 2016, 07:34Cytat: Hipek w 18 Sie 2016, 07:31To impreza zamknięta, czy można dołączyć?Btw, pozdrowienia z pociągu Błękitna Fala. Kto się dosiada dalej? Poznań?A chcesz też dostać klapsa? No jak od Krzyśka to zawsze!
I tak się wycofuję w Sochaczewie, poczekam tam.