Cytat: Marek_lbn w 21 Sie 2016, 08:15Cytat: Rado w 20 Sie 2016, 23:35Wycofałem się... Płakać się chce :-( Awaria tylnej piasty. Jestem w Pile. Życzę pozostałym wiecej szczęścia. Trzymam za Was kciuki!Radek trzymaj się. Za rok trzeba znów spróbować. Ja też chcę zacząć starty w ultra. Raczej za rok nie da rady.
Cytat: Rado w 20 Sie 2016, 23:35Wycofałem się... Płakać się chce :-( Awaria tylnej piasty. Jestem w Pile. Życzę pozostałym wiecej szczęścia. Trzymam za Was kciuki!Radek trzymaj się. Za rok trzeba znów spróbować. Ja też chcę zacząć starty w ultra.
Wycofałem się... Płakać się chce :-( Awaria tylnej piasty. Jestem w Pile. Życzę pozostałym wiecej szczęścia. Trzymam za Was kciuki!
Niestety w tym roku totalnie bez glowy start zorganizowano. Kot ktora wg czasu z poprzedniej edycji powinna byc duzo wyzej rozstawiona ruszala na samym koncu. Gdy dotarla do Pily - punktu zwyczajnie nie bylo, zwineli sie wczesniej! A Marzenie akurat trafily sie kobiece dni i jedzie jej sie bardzo ciezko. I w momencie gdy liczysz na odpoczynek na punkcie, szczególnie takim ktory jest 100km po poprzednim - taki numer
Tak sobie myślę (nie znam się, to się wypowiem) dlaczego wypuszcza się najpierw lepszych, potem słabszych? Na takim maratonie w Nowym Jorku to jasne - dzięki temu najlepsi nie muszą dreptać w kolejce za tymi, którzy chcą ukończyć, ale na BBT?
Hipek się wycofał w Żyrardowie. Czyżby kontuzja?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Jak wyzdrowieje to się chyba wezmę za siebie bo to tak nie może być. Chyba )
"No niestety, Wojtek przegrał walkę z problemami żołądkowymi i musiał się wycofać. Nie wiem nic więcej, nie mam chwilowo z nim kontaktu. Prawdopodobnie będzie próbował się dostać do Ustrzyk. Szkoda, bo tak dobrze szło, ale zdrowie ważniejsze."