Wigor 13:53
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1830649/czerkaw.gpxCo się dało to naprawiłem ale treść się urywa i brakuje sporego fragmentu. Nie masz gdzieś reszty?
Podzielony przez chlaśnięcie nożem? Daj drugą część.
O której robiliście grupowe zdjęcie na mecie? Szkoda, że nie daliście mi znać bo mi zależało na wspólnej fotce
Ale tu trzeba jeszcze zwrócić uwagę na inną sprawę. Zupełnie czym innym są problemy żołądkowe w domu, czym innym przy ekstremalnym wysiłku fizycznym. Na takim maratonie jak BBTour trawisz przy wielkim wysiłku, żołądek często jest skurczony i nie radzi sobie z trawieniem tak dobrze jak przy normalnym trybie życia.
Dużo prędzej winiłbym właśnie jazdę na dużym wysiłku fizycznym, osobiście zawsze problemy z trawieniem mam większe gdy cisnę mocno, niż gdy jadę spokojnie.
Druga sprawa - to gama spożywanego w trakcie maratonu pożywienia, je się bardzo wybuchową mieszankę, łącząc wszystko z wszystkim, ciasto wcinając zaraz po żurku itd. Dlatego jak w domu nas dopada żołądek - to łatwo znaleźć przyczynę, na maratonie zrzucanie winy na konkretną potrawę jest raczej trudne.
dotarliśmy tam